Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Onvindbaar
Onvindbaar
Sem, Luuk en Rosemijn brengen samen met de herdershond Ranger de herfstvakantie door in een zomerhuisje op Vlieland. Ranger is een superspeurder, en dat komt... »
 
 
 
 
 

Alles of niets
Alles of niets
Voor de 13 nieuwe leerlingen van klas 1D breken spannende tijden aan. Na een zwaar toelatingsexamen zijn deze danstalenten stuk voor stuk zijn toegelaten op ... »
 
 
 
 
 

Een bijzonder cadeau!
Een bijzonder cadeau!
Ponyfriends – Een bijzonder cadeau!<br/><br/>Dat er heel vreemde dingen gebeuren in hotel De oude Burcht – het hotel van Liza’s ouders – is al vervelend ... »
 
 
 
 
 

Een logeetje in de stal
Een logeetje in de stal
Een logeetje in de stal.<br/><br/>De lente is in aantocht! Binky is een week geleden naar de buitenstal bij het clubhuis van de Pony Friends gebracht.<br/>Li... »
 
 
 
 
 

Bowie in de premiere
Bowie in de premiere
 »
 
 
 
 
 

Bowie
Bowie
raadsels rond het meer »
 
 
 
 
 

Kies mij!
Kies mij!
Julia van Dijk heeft nooit gehoord wie haar vader was. Haar moeder wilde niets over hem vertellen. Tijdens haar vakantie in Wales weet Julia haar doodgewaand... »
 
 
 
 
 

Wie durft?!
Wie durft?!
De Pony Friends Liza en Femke besteden veel tijd aan hun verzorgpony’s Binky en Sofietje.<br/>Maar dan vertellen dokter Vreesburg en zijn vrouw Marlies over... »