Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Eeuwig zwijgen
Eeuwig zwijgen
Eeuwig zwijgen Auteur Guy Didelez Omslagillustratie Jan de MaesschalkGebaseerd op een persoonlijke getuigenisDe vijftienjarige Janne wordt opgenomen in een p... »
 
 
 
 
 

Pril geluk
Pril geluk
Stien is mijn maatje. Nee, niet mijn vriendin.In het opvanghuis waar ik verblijf, is geen plaats voor echte vriendschap. Hooguit een gevoel van verbondenheid... »
 
 
 
 
 

Frituur paradisio
Frituur paradisio
Tijdens een weekend in de Ardennen leert Sander de buitenaards mooie Alien kennen. De twee spreken af om de week daarop samen naar het optreden van De Kriege... »
 
 
 
 
 

Eeuwig zwijgen
Eeuwig zwijgen
De vijftienjarige Janne wordt opgenomen in een psychiatrische instelling. Op haar eigen vraag. Toch is ze nog niet aan praten toe. Niemand weet wat er echt m... »
 
 
 
 
 

Molokai 2
Molokai 2
<P>In dit tweede boek in de meeslepende trilogie over Molokai proberen Kaipo en Kanani als pril koppel met lepra op het eiland samen een leven op te bouwen. ... »
 
 
 
 
 

Een monster van een vriend
Een monster van een vriend
Gijs is een beetje bang voor monsters. Op een avond springt er ongelooflijk maar waar, op zijn kamer eentje tevoorschijn. Een grappig en vriendelijk monster,... »
 
 
 
 
 

Ik moet je iets vertellen
Ik moet je iets vertellen

Veerle Calou komt voor een fundamentele keuze te staan als haar leven een onverwachte wending neemt. Ze deelt de liefde voor haar man en twee zonen met de l... »
 
 
 
 
 

Omdat ik niet wou kussen
Omdat ik niet wou kussen
Die jongen kwam naar me toe en vroeg of het goed was. Ik antwoordde niet. Verlegen of wat vroeg hij.Ik ken u niet, antwoordde ik. Wil je me niet beter leren ... »