Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vertrouw niemand
Vertrouw niemand
Nick Horrigan denkt zeventien jaar na de moord op zijn stiefvader Frank eindelijk zijn traumatische verleden achter zich te kunnen laten. Hij heeft een goede... »
 
 
 
 
 

Jij bent de volgende
Jij bent de volgende
Mike Wingate heeft een harde jeugd gehad. Hij werd op vierjarige leeftijd in een speeltuin achtergelaten en groeide op in een pleeggezin. Niemand kwam hem op... »
 
 
 
 
 

The Program
The Program
 »
 
 
 
 
 

The Tower
The Tower
A Facsimile Edition. »
 
 
 
 
 

Dan sterft ze
Dan sterft ze
 »
 
 
 
 
 

De misdaadschrijver
De misdaadschrijver
Drew Danner, een succesvolle schrijver die in Los Angeles woont, ontwaakt in een ziekenhuisbed met een litteken op zijn hoofd. De politie vertelt hem dat ze ... »
 
 
 
 
 

Shadowland
Shadowland
Moon Knight. »
 
 
 
 
 

De machthebbers
De machthebbers
Aragón Urrea is een drugsbaron in zuidelijk Texas. Hij is tevens een van de steunpilaren van de lokale gemeenschap – hij zorgt voor gerechtigheid voor de ... »
 
 
 
 
 

De Nergensman
De Nergensman
Op jonge leeftijd trad Evan Smoak toe tot het <em>Orphan</em>-project, een officieel niet-bestaand trainingsprogramma van geheim agenten. Nu wordt hij de ‘... »
 
 
 
 
 

De verloren zoon
De verloren zoon
Eerst was hij Orphan X, een <em>assassin</em> die werkte voor de Amerikaanse geheime dienst. Toen werd hij de Nowhere Man en hielp hij diegenen die zich tot ... »