Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Haagse wijsheden
Haagse wijsheden
Dit boekje bevat een verzameling Haagse wijsheden, verzameld door Gerhardt Mulder en voorzien van prachtige illustraties van Bert Witte.<br/><br/>Hè hep gai... »
 
 
 
 
 

Het elfde gebod
Het elfde gebod
In het Spaanse bergdorp Pachuca da Sil gebeurt nooit iets bijzonders. Deze rust en gezapigheid wordt wreed verstoord wanneer de nieuwe pastoor arriveert.<br/... »
 
 
 
 
 

De Grindweg
De Grindweg
 »
 
 
 
 
 

Amsterdamse penoze
Amsterdamse penoze
Na het succes van Rotterdamse penoze (nu 5e druk) is het nu de beurt aan Amsterdamse Penoze. Deze keer duikt Gerhardt Mulder onder in de onderwereld van Amst... »
 
 
 
 
 

Oma's Spelletjes
Oma's Spelletjes
Spelletjes die we vroeger speelden.<br/><br/>Heel veel spelletjes die altijd leuk gebleven zijn.<br/>Spelletjes voor jong en oud.<br/>Koekhappen, stoelendans... »
 
 
 
 
 

Rotterdamse wijsheden
Rotterdamse wijsheden
In dit boekje vindt u een verzameling van Rotterdamse wijsheden, voorzien van prachtige illustraties. Assie verlief wor, staan je verstand op nul. Je mot nie... »
 
 
 
 
 

De aap met de blauwe ogen
De aap met de blauwe ogen
Gerhardt Mulder beschouwt de mens als één van de tweehonderd apensoorten. Hij vindt deze een bijzonder soort aap, niet alleen omdat 'dit dier' een vacht mi... »
 
 
 
 
 

H. M. van Randwijk
H. M. van Randwijk
een biografie »