Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Kamishibai meertalig — Eefje Donkerblauw
Kamishibai meertalig — Eefje Donkerblauw
<p>Eefje Donkerblauw is een koningin die gek is op donkerblauw. Alles in haar kasteel is donkerblauw. Maar dan wordt Eefje verliefd op koning Goudgeel. En da... »
 
 
 
 
 

Knaap
Knaap
Er werd weer eens een jongetje geboren. Er waren die dag al veel jongetjes geboren. Hij is anders zei de moeder. Ja zei de vader hij is anders. Dat zeggen ze... »
 
 
 
 
 

Wolf
Wolf
Een filosofisch verhaal over gedachten die ontstaan en door je hoofd spoken. Soms breekt een gedachte uit en heb je ze niet meer onder controle. Je wordt mee... »
 
 
 
 
 

Man
Man
Een filosofisch prentenboek over gedachten die je niet loslaten vanaf 8 jaar.In een land van stof en zand leefde Man in een klein huisje. Hij was heel gelukk... »
 
 
 
 
 

Dertien keer
Dertien keer
 »
 
 
 
 
 

Helena
Helena
In zijn eerste roman voor volwassenen reflecteert Geert De Kockere over de schepping. De eerste schepping is mislukt en de schepper krijgt een tweede kans. V... »
 
 
 
 
 

Woeste Mie
Woeste Mie
Woeste Mie »
 
 
 
 
 

Gezond weer op
Gezond weer op
Machtsspel met de natuur als inzet<br/> <br/>Dorian Lemmens is 27 en een succesvol directeur van een groot communicatiebureau. Maar op een dag verkoopt hij h... »
 
 
 
 
 

Schaapje
Schaapje
 »