Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De tuinmannen en de grote vragen
De tuinmannen en de grote vragen
Wie ben ik en waar kom ik vandaan? Wat biedt het meeste houvast? Halen we het einde wel en is dat einde dan weer een begin? Hoe hoog reikt de hemel en is er ... »
 
 
 
 
 

Wolf
Wolf
Een filosofisch verhaal over gedachten die ontstaan en door je hoofd spoken. Soms breekt een gedachte uit en heb je ze niet meer onder controle. Je wordt mee... »
 
 
 
 
 

Een vink zegt sus
Een vink zegt sus
Speelse dierengedichten voor eerste lezersEen vink zegt 'sus'. En 'ke'. En 'wiet'. Maar dan in één keer. En hij zingt het als een lied. Kun jij dat ook? Ec... »
 
 
 
 
 

Man
Man
Een filosofisch prentenboek over gedachten die je niet loslaten vanaf 8 jaar.In een land van stof en zand leefde Man in een klein huisje. Hij was heel gelukk... »
 
 
 
 
 

Bo en het bos
Bo en het bos
Varkentje Bo heeft iets met het bos. Het gaat er dikwijls naartoe. Maar het bos doet niet altijd wat Bo wil.In dat bos gebeuren er soms rare dingen. Dingen o... »
 
 
 
 
 

De tuinmannen
De tuinmannen
De Tuinmannen En Het Oneindige Geluk »
 
 
 
 
 

Tweemaal zeven bloemen (set van 6)
Tweemaal zeven bloemen (set van 6)
Een boekje vol bloemen, speciaal voor jou.<br/>-<br/>Woorden vervliegen,<br/>een handvol bloemen verwelkt.<br/>Wat ze zeggen blijft.  »
 
 
 
 
 

De 20ste eeuw
De 20ste eeuw
 »
 
 
 
 
 

Eefje Donkerblauw
Eefje Donkerblauw
 »
 
 
 
 
 

De dans van de nar
De dans van de nar
Macht en geld hebben toekomstig Amerika en Europa verdeeld in koninkrijkjes waar hebzuchtige zakenlieden heersen - zij zijn de decadente tycoons, de rijkaard... »