Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Mijn boek is zoek
Mijn boek is zoek
mijn boek is zoek<br/><br/>mijn boek is zoek<br/>waar is mij boek?<br/>zeg hoor je<br/>wat ik zeg?<br/><br/>en ik weet niet<br/>of jij het ziet,<br/>maar kij... »
 
 
 
 
 

Zwarter dan cola
Zwarter dan cola
<i>Spaai en Sanna zitten opgesloten in een oud klooster. Ze horen vage stemmen en zien een rat lopen. Als een rat hier kan komen, dan moet er ook een uitweg ... »
 
 
 
 
 

IKEA en andere verzen
IKEA en andere verzen
Vijf jaar geleden debuteerde Frank van Pamelen met Dat lijkt warempel sandelhout. Een bundel waarmee hij zich volgens de pers in één klap schaarde bij de t... »
 
 
 
 
 

De Vliegende Hollander
De Vliegende Hollander
<p><em>De Vliegende Hollander</em> is het tweede deel in de Huizinga-serie van Frank van Pamelen, auteur van <em>De wraak van Vondel</em>. Voor de fans van D... »
 
 
 
 
 

De wraak van Vondel
De wraak van Vondel
De wraak van Vondel van Frank van Pamelen is een literair labyrint dat teruggaat naar de tijd van Vondel, naar de rederijkers uit de zeventiende eeuw en hun ... »
 
 
 
 
 

Storm rond het fort
Storm rond het fort
Het leek zo'n rustig weekje te worden. Lekker aan zee, niks aan de hand. Vogels vallen uit de lucht, dijken dreigen in te storten en er ligt verdacht spul tu... »
 
 
 
 
 

Ik wil geen wissel!
Ik wil geen wissel!
 »
 
 
 
 
 

kom maar mee, duif
kom maar mee, duif
Twee kinderen nemen een gewonde duif stiekem mee naar huis. Hoe houden ze die duif verborgen voor hun ouders? Grappig en avontuurlijk verhaal op AVI M3. Lees... »
 
 
 
 
 

Het derde boek
Het derde boek
<p>In <em>Het derde boek</em> van Frank van Pamelen leidt een spannende speurtocht naar een van de grootste mysteries uit de geschiedenis. Voor de fans van D... »