Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

100 kastelen
100 kastelen
Kastelen spreken per definitie tot de verbeelding. Het zijn zonder uitzonderingimposante bouwwerken neergezet opimposante plekken in het landschap. Boven op ... »
 
 
 
 
 

Super oma!
Super oma!
Het is ronduit heerlijk om kleinkinderen te hebben. Maart nog heerlijker is het om ze te verwennen Dat zal wel niet erg pedagogisch zijn maar wat geeft het O... »
 
 
 
 
 

Mag 't ietsje meer zijn?
Mag 't ietsje meer zijn?

De kruidenier op de hoek, het snoepwinkeltje, de bakker aan huis, de melkboer die nog 'losse' melk verkocht, de schillenboer, het manufacturenwinkeltje, het... »
 
 
 
 
 

100 verrassende musea
100 verrassende musea
Musea herbergen de mooiste schatten die de mensheid heeft voortgebracht. Of hetnu gaat om dekoningsgraven uit het Oude Egypte, Fins design uit onze tegenwoor... »
 
 
 
 
 

Einstein voor kids
Einstein voor kids
Ruim 60 eenvoudige natuurkundige proefjes die je thuis wél mag proberen<br/><br/>Einstein voor kids is een boek waar ouders, leerkrachten, opa's en oma's é... »
 
 
 
 
 

Rembrandt voor kids
Rembrandt voor kids
69 oefeningetjes en technieken voor (heel) jonge kunstenaarsIn dit creatieve en inspirerende boek leren kinderen tekenen. Ze leren omgaan met potloden, penne... »
 
 
 
 
 

En dan ben je opa!
En dan ben je opa!
Frank van Ark, auteur van het onmisbare <i>Opa voor beginners</i>, heeft zijn ervaringen als opa in dit cadeauboek opgesteld. Het is een boekje over zijn kle... »
 
 
 
 
 

Houdini voor kids
Houdini voor kids
Een hoge hoed vol goocheltrucsGoocheltrucs? Die maak je simsalabim helemaal zelf. Met behulp van dit geweldig leuke boek. Bijna alle spullen die daarvoor nod... »
 
 
 
 
 

Wat de pot schaft
Wat de pot schaft
Wat de pot schaft
Wat de pot schaft is een boek over kaantjes en macaronipap. Over woensdag gehaktdag en kliekjesdag. Snert en draadjesvlees. Over custardpud... »
 
 
 
 
 

Oma voor beginners
Oma voor beginners
61 klassiekers die elke oma moet kunnenAls moderne opa en oma wil je je kleinkind graag de dingen leren die je zelf als kind deed, gewoon de leuke spelletjes... »