Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Een kind van verzoening
Een kind van verzoening
Dynah Carey studeert aan het New Life College. Ze heeft een bijbaantje als serveerster in een bejaardentehuis, waar ze graag een praatje met de bewoners maak... »
 
 
 
 
 

Leota's tuin
Leota's tuin
Eens was de tuin van Leota een prachtige plek, waar bloemen bloeiden en hoop gedijde. Het was haar toevluchtsoord na de oorlog. Nu is de 84-jarige Leota alle... »
 
 
 
 
 

Mijn moeders hoop
Mijn moeders hoop
<p>‘Mijn moeders hoop’ is het eerste deel van Francine Rivers’ tweedelige familiesaga ‘Marta’s erfenis’, over de gecompliceerde relaties tussen m... »
 
 
 
 
 

De laatste zondeneter
De laatste zondeneter
Cadi verlangt wanhopig naar vergeving. Kan de zondeneter haar die schenken? In de negentiende eeuw kwamen er zondeneters voor in Engeland, Schotland en Ameri... »
 
 
 
 
 

El Escriba
El Escriba
Silas... Uno de Cinco Hombres Que Silenciosamente Cambio la Eternidad »
 
 
 
 
 

Onbeschaamd
Onbeschaamd
Het aangrijpende verhaal van Rachab uit het boek Jozua. Rachab was een vrouw met een verleden aan wie God een toekomst gaf. »
 
 
 
 
 

Verdwaalde ster
Verdwaalde ster
Francine Rivers schreef met Verdwaalde ster een sprankelende, door het verhaal van de verloren zoon geïnspireerde roman.1950. Ezekiel Freeman herinnert zich... »
 
 
 
 
 

A Lineage of Grace
A Lineage of Grace
Five Stories Of Unlikely Women Who Changed Eternity »
 
 
 
 
 

De schepping juicht
De schepping juicht
<p>In <em>De schepping juicht</em> neemt bestsellerauteur Francine Rivers je mee de natuur in en laat ze je zien dat, als je goed kijkt, je daar overal God t... »