Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Een echo in de duisternis
Een echo in de duisternis
Een echo in de duisternis speelt zich af in het decadente oude Romeinse Rijk.<br/><br/>Hadassa, een christen, wordt omwille van haar geloof voor de leeuwen g... »
 
 
 
 
 

Bevrijdende liefde
Bevrijdende liefde
Bevrijdende liefde is gebaseerd op het Bijbelse verhaal van de profeet Hosea, geplaatst in CaliforniĆ« rond 1850.<br/> <br/>Als jong meisje werd Angel verkoc... »
 
 
 
 
 

Leota s tuin
Leota s tuin
Eens was de tuin van Leota een prachtige plek, waar bloemen bloeiden en hoop gedijde. Het was haar toevluchtsoord na de oorlog. Nu is de 84-jarige Leota alle... »
 
 
 
 
 

Een stem in de wind
Een stem in de wind
Een stem in de wind speelt zich af in het decadente oude Romeinse Rijk.<br/><br/>Tijdens de belegering van Jeruzalem door de Romeinen wordt een jonge vrouw, ... »
 
 
 
 
 

Mijn moeders hoop
Mijn moeders hoop
Eindelijk weer een nieuw boek van geliefd auteur Francine Rivers! Dit deel is het eerste van een tweedelige saga. Het is een verpletterend verhaal waarin je ... »
 
 
 
 
 

De onafwendbare dageraad
De onafwendbare dageraad
De onafwendbare dageraad speelt zich af in het decadente oude Romeinse Rijk. De Germaanse krijger Atretes is een gevreesd gladiator. Zijn vrijheid, die hij t... »
 
 
 
 
 

Mijn dochters droom
Mijn dochters droom
Titel: Mijn dochters droom + notitieboek<br/><br/>In Mijn dochters droom lees je de ontknoping van de bestseller Mijn moeders hoop. Francine Rivers schreef e... »
 
 
 
 
 

De laatste zondeneter
De laatste zondeneter
Cadi verlangt wanhopig naar vergeving. Kan de zondeneter haar die schenken?<br/><br/>In de negentiende eeuw kwamen er zondeneters voor in Engeland, Schotland... »
 
 
 
 
 

Een kind van verzoening
Een kind van verzoening
Dynah Carey studeert aan het New Life College. Ze heeft een bijbaantje als serveerster in een bejaardentehuis, waar ze graag een praatje met de bewoners maak... »
 
 
 
 
 

Verdwaalde ster
Verdwaalde ster
Francine Rivers schreef met Verdwaalde ster een sprankelende, door het verhaal van de verloren zoon geĆÆnspireerde roman.1950. Ezekiel Freeman herinnert zich... »