Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bureau Kruislaan
Bureau Kruislaan
 »
 
 
 
 
 

Jachtschade
Jachtschade
 »
 
 
 
 
 

Spelen met vuur
Spelen met vuur
Vijfduizend euro voor een simpel acteerklusje. Even een rijke dame spelen, compleet met pruik en japon. Er hangt wel een vreemd sfeertje omheen. Maar toch: z... »
 
 
 
 
 

Rosa
Rosa
Max Winter neemt de vreemdste opdracht in zijn loopbaan aan een hart opsporen. De enige dochter van een rijke Armeense weduwe Rosa Siroun is drie jaar gelede... »
 
 
 
 
 

Lydia
Lydia
Lydia draagt al zeven jaar een geheim met zich mee. In haar dagelijkse leven als verpleegkundige en moeder van een zoon heeft ze er geen<br/>last van - ze be... »
 
 
 
 
 

Coverstory
Coverstory
Als gitarist heb ik vanaf mijn twintigste in verschillende coverbands gespeeld en in bijna elke uithoek van ons land, zelfs in het buitenland, op de planken ... »
 
 
 
 
 

Rebecca
Rebecca
Rebeccas vader komt tragisch om het leven. Zelfmoord zegt de politie hij had nog zoveel plannen voor een eigen kwekerij....Hun nieuwe huisvriend Dennis die i... »
 
 
 
 
 

De blauwe nacht
De blauwe nacht
Privédetective Max Winter voelt direct argwaan tegenover een cli'nt die hem de moord op zijn vriendin wil laten onderzoeken. De klant, Otto Meining, heeft z... »