Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Levensader
Levensader
Al het bos van de houtzagerij is in verwoestende branden verloren gegaan. Na jaren van droogte breekt er een periode van slagregens aan. De kaalgebrande hell... »
 
 
 
 
 

Fietsen
Fietsen
Wat doe je met plotselinge, oncontroleerbare uitbarstingen van energie? Theo ging fietsen.Net zo eenzaam als thuiswerken, maar onder het fietsen was er tenmi... »
 
 
 
 
 

Refugium
Refugium
Een groepje mensen heeft een oud hotel gekocht om er een woongemeenschap te stichten met een kleine ecologische voetafdruk.Dan breekt de pleuris los en in Ne... »
 
 
 
 
 

Onderstroomboven Magazine 8.0
Onderstroomboven Magazine 8.0
Het achtste nummer van het Onderstroomboven Magazine is in september 2016 uitgekomen als e-boek. Het thema, binnenwereld-buitenwereld, heeft heel wat bespieg... »
 
 
 
 
 

Ontketende visioenen
Ontketende visioenen
Het visioen van Yurane, die door haar volk Orakel wordt genoemd. Spiralende auranevels waaieren uit vanuit het silhouet van hun jonk, zeilend tussen de haven... »
 
 
 
 
 

Ecologie > economie
Ecologie > economie
 »
 
 
 
 
 

Diana's boom
Diana's boom
Herziene heruitgave. Eerder verschenen in 2006 als 2-delige uitgave in gebonden uitvoering »
 
 
 
 
 

A Women's Man
A Women's Man
A man alone.Really alone, apathetic, almost dead inside, even though he is not that old.To his own great surprise, he addresses a woman in front of a restaur... »
 
 
 
 
 

Een skeletje in een djatihouten kist
Een skeletje in een djatihouten kist
Indochina, 1951. Tonkin en het noorden van Annam zijn bevrijd door de Vietminh. In het zuiden vechten de Franse kolonisatoren een gemene strijd om het corrup... »