Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De droomvallei
De droomvallei
De Droomvallei, Glitters en glimmers in de nachtDromen, nachtdieren, sterren, voelen met de voeten!Dat zijn de kernwoorden van dit derde deel in de Droomvall... »
 
 
 
 
 

Censuur
Censuur
 »
 
 
 
 
 

Jamil&Jamila 3: De reis
Jamil&Jamila 3: De reis
Jamil en Jamila wonen in een Syrisch vluchtelingenkamp. We maken Jamil & Jamila mee in het voor hun dagelijkse leven: water halen, naar school, zorgen maken ... »
 
 
 
 
 

Boekplanner
Boekplanner
Een boek schrijven is een project. Er komt veel bij kijken. Het is niet iets dat je even tussendoor doet. De blauwdruk van je boek maken, schrijven en hersch... »
 
 
 
 
 

Windkracht 15
Windkracht 15
Tijdens een verblijf op Texel schreven vijftien auteurs elk een kort verhaal dat zich afspeelt op een van de waddeneilanden. Het levert een bundel verhalen o... »
 
 
 
 
 

Contact!
Contact!
 »
 
 
 
 
 

Zingen is gaaf
Zingen is gaaf
Zingen is leuk, ontspannen en fijn.Dat weten de katten Loesje en Snoesje maar al te goed.In dit boek laten ze zien waarom zij er zo dol op zijn.Steeds meer d... »
 
 
 
 
 

De dolfijn met sproeten
De dolfijn met sproeten
Een Nieuw Droomvallei leesboek: De dolfijn met sproeten!Een kleurrijk, spannend en vrolijk verhaal over Daan.Kennen jullie Daan al?Daan is een dolfijn. Een d... »
 
 
 
 
 

Het kippenboek
Het kippenboek
 »