Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Franse Alpen
Franse Alpen
 »
 
 
 
 
 

De voordelen van Sint Barbara
De voordelen van Sint Barbara
Ruben Linnik is nog lang niet van plan dood te gaan. Maar met bijna zestig jaren op de teller is het nadenken over een waardige afsluiting van zijn bewogen k... »
 
 
 
 
 

Ben
Ben
Een man overlijdt, zijn brein blijft leven. Op een server. Het belooft de eerste mooie dag van het jaar te worden, wanneer Ben wordt getroffen door een even ... »
 
 
 
 
 

Huis van Bewaring
Huis van Bewaring
Een papiertje onder een gebakje, een cassettebandje, een oude schaal: net als iedereen sleept Erik Nieuwenhuis elke verhuizing weer een bonte verzameling voo... »
 
 
 
 
 

Eifel, Moezel
Eifel, Moezel
ANWB Actief is de reisgids voor de actieve vakantieganger.<br/><br/>De gids is bedoeld voor reizigers die binnen Europa op vakantie gaan en ter plekke een aa... »
 
 
 
 
 

Woordsoep
Woordsoep
Erik Nieuwenhuis componeert zijn Woordsoepen zoals een goede kok zijn gerechten toebereidt.De stukken worden overduidelijk met ongelooflijk veel liefde voor ... »
 
 
 
 
 

Tunesie
Tunesie
 »
 
 
 
 
 

West-Turkije
West-Turkije
 »
 
 
 
 
 

Bloedend hart
Bloedend hart
Het idee is even geniaal als simpel: Erik Nieuwenhuis koos bij elk jaar uit zijn leven een Nederlandstalige hit en schreef vervolgens een column over zijn le... »