Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Gaan blaadjes vegen
Gaan blaadjes vegen
- Herkenbare reeks voor peuters- Boeiende verhalen over de vrolijke Fin en papegaai Snip- Met stevige flappen waarachter het verhaal verder gaatEen nieuw spe... »
 
 
 
 
 

Ootje het bruidsmuisje
Ootje het bruidsmuisje
Muizen zijn net mensen: ze worden ook volwassen, ze worden ook verliefd en ze gaan ook trouwen! En ze houden dan een groot feest, mét echte bruidsmuisjes.<b... »
 
 
 
 
 

Twaalf kleine peuters
Twaalf kleine peuters
Chen en Yuk gaan vandaag voor het eerst spelen in een peutergroep.Zonder mama. Dat is spannend. Ze doen er allerlei leuke dingen: spelen, verven en zingen.En... »
 
 
 
 
 

Lekker in de sneeuw
Lekker in de sneeuw
- Herkenbare verhalen voor peuters- Boeiende reeks over de vrolijke Fin en papegaai Snip- Met stevige flappen waarachter het verhaal verder gaatEen speels fl... »
 
 
 
 
 

Wollewolschaap
Wollewolschaap
met je warme wollewol je grasjesgraast je buikje vol als ik roep, kom je h kom maar schaapje, b r>Maak kennis met de leukste dieren van de boerderij!
Een w... »
 
 
 
 
 

Wat nemen we mee?
Wat nemen we mee?
Lasse en Lina hebben het druk! Ze gaan zich aankleden, eten, spelen, zich wassen en slapen. Voor alles zijn er spulletjes. Welke spulletjes nemen ze mee (en ... »
 
 
 
 
 

The Prickly Hedgehog
The Prickly Hedgehog
 »
 
 
 
 
 

Zand en zon
Zand en zon
- Herkenbaar verhaal voor peuters- Reeks van 6 flapjesboeken- Over de vrolijke peuter Fin en zijn dierenvriendjeEen nieuw verhaal over peuter Fin en zijn pap... »
 
 
 
 
 

Auto boem
Auto boem
Fotoboekje met kleurenfoto’s van peuters en hun speelgoed en vrolijke versjes. Peuters houden ervan om naar andere kindjes te kijken. De rijke versjes van E... »
 
 
 
 
 

Hoe doet de haan?
Hoe doet de haan?
Hoe doet de haan<br/>die woont in het kippenhok?<br/>Hij kraait van plezier<br/>als hij kippen ziet op stok.<br/>Kukeleku!<br/><br/>Als peuters de vraag en h... »