Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Labrador Retriever
Labrador Retriever
De Labrador Retriever is een absoluut betrouwbare en intelligente kameraad voor de eigenaar die hem goed heeft opgevoed; hij is van nature vriendelijk en ver... »
 
 
 
 
 

Geillustreerde wilde dieren encyclopedie
Geillustreerde wilde dieren encyclopedie
In deze zeer rijk Wilde Dieren encyclopedie vindt u alle informatie die u zoekt over veel van de in het wild voorkomende amfibieën, reptielen, vogels en zoo... »
 
 
 
 
 

Berner Sennenhond
Berner Sennenhond
Met zijn vriendelijke, ongecompliceerde en intelligente karakter is de uit Zwitserland afkomstige Berner Sennenhond al jarenlang een van de populairste honde... »
 
 
 
 
 

Noorse Boskat
Noorse Boskat
Vanwege zijn natuurlijke uitstraling, onderhoudsvriendelijke vacht en lieve karakter behoort de Noorse Boskat al jaren tot de populairste kattenrassen.

In d... »
 
 
 
 
 

De Engelse en Franse Bulldog
De Engelse en Franse Bulldog
Engelse en Franse Bulldoggen zijn de laatste jaren in toegenomen mate populair geworden. In deze uitgave krijgen (aanstaande) eigenaars van deze bijzondere r... »
 
 
 
 
 

Golden Retriever
Golden Retriever
De Golden Retriever is al jarenlang één van de populairste hondenrassen ter wereld. Het vriendelijke en meegaande karakter, de zachtaardige uitstraling en ... »
 
 
 
 
 

Teckels
Teckels
Teckels
De teckel is een van de bekendste hondenrassen die we kennen. Het ras komt voor in alle hondenminnende landen en bekleedt niet zelden een positie in ... »
 
 
 
 
 

Konijnen en knaagdieren encyclopedie
Konijnen en knaagdieren encyclopedie
Knaagdieren zijn populaire huisdieren. Dat is ook niet zo verwonderlijk, aangezien deze interessante dieren betrekkelijk weinig eisen stellen en goedkoop in ... »