Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Tussen de regels
Tussen de regels
Donna Leon weet als geen ander in haar serie rond commissario Brunettihaar licht te laten schijnen op het kwaad in al zijn gedaanten, waarbij destad VenetiĆ«... »
 
 
 
 
 

Nobilta
Nobilta
Commissario Brunettis siebter Fall »
 
 
 
 
 

Het onbekende kind
Het onbekende kind
Commissario Brunetti onderzoekt op aandringen van zijn vrouw de dood van de hulp van de plaatselijke stomerij. De man was doofstom en achterlijk, en lijkt te... »
 
 
 
 
 

Dood in den vreemde
Dood in den vreemde
VenetiĆ« in het vroege ochtendlicht biedt een onvergetelijk schouwspel van grote schoonheid. Maar de vroege ochtend dat commissario Brunetti wordt opgeroepen... »
 
 
 
 
 

Acqua alta
Acqua alta
De Amerikaans archeologe Brett Lynch wordt bruut in elkaar geslagen voor de deur van haar Venetiaanse woning. Met uitzondering van commissario Guido Brunetti... »
 
 
 
 
 

Sch
Sch
Commissario Brunettis achtzehnter Fall »
 
 
 
 
 

Muerte En La Fenice
Muerte En La Fenice
Muerte en la Fenice »
 
 
 
 
 

Wat niet verdwijnt
Wat niet verdwijnt
Wanneer hij tijdens een verhoor onverwacht hardhandig uitvalt naar de verdachte, wordt commissario Guido Brunetti op verlof gestuurd. Er wordt hem opgedragen... »
 
 
 
 
 

Onrustig tij
Onrustig tij
De moord op twee vissers ten zuiden van het Venetiaanse Lido leidt commissario Brunetti naar de hechte gemeenschap van het eiland Pellestrina, waar buitensta... »
 
 
 
 
 

The Anonymous Venetian
The Anonymous Venetian
Commissario Brunetti's hopes of a refreshing holiday with his family are dashed when a body is found in Marghera so badly beaten that the face is unrecogniza... »