Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Een jonge vrouw uit Vierhouten
Een jonge vrouw uit Vierhouten
De verhalen in deze bundel hebben allen een magisch-realistisch en psychologisch karakter. Bijna terloops wordt de dagelijkse routine van de personages doorb... »
 
 
 
 
 

Late lente
Late lente
Late lente is een bundel van vijf verhalen over personen die zich op een keerpunt in hun leven blijken te bevinden. Ieder reageert op zijn eigen wijze op sch... »
 
 
 
 
 

Een witte roos
Een witte roos
Engeland de middeleeuwen. Broeder Cadfael, de nijvere monnik uit Shrewsbury, heeft tot taak de kruidentuin van het klooster te verzorgen. In zijn vrije tij... »
 
 
 
 
 

Een witte roos
Een witte roos
Alledaagse situaties worden verstoord door raadselachtige gebeurtenissen en schijnbaar toevallige omstandigheden hebben grote gevolgen voor de levens van de ... »
 
 
 
 
 

Late lente
Late lente
Als de zomervakantie begint realiseert Willem zich dat hij geen plannen gemaakt heeft. Niet voor de vakantie, niet voor de toekomst. Een gevoel van onvrede b... »
 
 
 
 
 

Op-en-top Nederlands
Op-en-top Nederlands
Engelse leenwoorden stromen ongehinderd onze taal binnen. Sommige mensen zijn al gezwicht voor die toevloed en willen zelfs het Nederlands als onderwijsta... »
 
 
 
 
 

Achterhaald verleden
Achterhaald verleden
Sebastiaan is tevreden met zijn bestaan. Naast zijn saaie baan restaureert hij antiek. Tot hij iets bijzonders ontdekt. Dat is het begin van een reeks ongewo... »