Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De vriendschap
De vriendschap
'Mijn naam is Odd Thomas. Ik leid een ongewoon leven...' <br/><br/>Odd kan de doden zien en begrijpt wat ze willen zeggen. Soms heeft hij voorspellende drome... »
 
 
 
 
 

Veertien
Veertien
Zal zijn zoon het volgende slachtoffer zijn?John Calvino, een vierendertigjarige politierechercheur, ondervraagt een puber die in een psychiatrische kliniek ... »
 
 
 
 
 

De gave
De gave
'Mijn naam is Odd Thomas. Ik leid een ongewoon leven...' Odd kan de doden zien en begrijpt wat ze willen zeggen. Soms heeft hij voorspellende dromen, andere ... »
 
 
 
 
 

De ziener
De ziener
Odd Thomas woont in Magic Beach aan de Californische kust, waar hij op een bejaarde filmacteur past en met zijn spookhond en engelbewaarder Boo wandelt. Idyl... »
 
 
 
 
 

de echtgenoot
de echtgenoot
Wat zou jij uit liefde doen? Zou je doden? Zou je voor haar sterven?
Mitchell Rafferty denkt aan een grap, maar de spreker is doodserieus: Je krijgt je vrouw... »
 
 
 
 
 

Het Franciscus complot
Het Franciscus complot
Uit het overheidslaboratorium dat zo sinister en geheim is dat zelfs de naam ervan niet mag worden gefluisterd ontsnappen twee dieren. Het ene is moordzuchti... »
 
 
 
 
 

De broeder
De broeder
Het is hartje winter in de Sierra Nevada. Odd Thomas heeft zich in de duisternis van de oeroude wouden die de steile hellingen bedekken, teruggetrokken in ee... »
 
 
 
 
 

Schemerogen
Schemerogen
 »
 
 
 
 
 

Motel van de angst
Motel van de angst
 »
 
 
 
 
 

De sadist
De sadist
 »