Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Terug naar kasteel vrekkenstein
Terug naar kasteel vrekkenstein
Het was een doodgewone middag. Ik wilde net met de redactie van De Wakkere Muis gaan vergaderen toen de telefoon ging.<br/>Snel nam ik op. Het was oom Adelmu... »
 
 
 
 
 

Goud in gevaar!
Goud in gevaar!
Kattenklauw III, de keizer van de piratenkatten, heeft een groot probleem: de schatkist van Katteneiland is bijna leeg!Daarom bedenkt hij een doortrapt plann... »
 
 
 
 
 

Sandokan, de piraat
Sandokan, de piraat
Laat de strijd beginnen! De welpen van Mompracem staan klaar om de beroemde piraat Sandokan te volgen tijdens een avontuur vol gevaren en emoties. Samen met ... »
 
 
 
 
 

Schateiland
Schateiland
Mijn passie voor literatuur begon heel lang geleden, toen ik nog klein was. Ik bracht uren door met het lezen van spannende boeken, waarin ik fantastische av... »
 
 
 
 
 

De roof van de gi-ga-diamant
De roof van de gi-ga-diamant
Agent Nul Nul K en Geronimo ontmoeten elkaar opnieuw in dit verhaal!<br/><br/>Opa Wervelwind wil dat Geronimo hem vergezelt naar een golfwedstrijd, waar Gero... »
 
 
 
 
 

Oei, oei, ik zit in de knoei!
Oei, oei, ik zit in de knoei!
Tja, wat kan ik er van zeggen? Het zou een heerlijk ski-uitje worden met de hele familie. Ik had een prachtig chalet gehuurd op de Stinkende Berg, waar een v... »
 
 
 
 
 

Robin Hood
Robin Hood
In het onfortuinlijke rijk van koning Richard houdt een held zich verscholen in het woud van Sherwood. Het is Robin Hood, die samen met Little John, Lady Mar... »