Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

VERKIEZINGEN 2024
VERKIEZINGEN 2024
In 2024 draait alles rond de verkiezingen. Eerst het gepuzzel rond de kieslijsten en daarna puzzelen om een coalitie op de been te brengen. Daarom dit puzzel... »
 
 
 
 
 

Kakuro puzzels
Kakuro puzzels
In onze reeks van logische puzzels maak je kennis met sudoku, tentje boompje, bruggen bouwen, kamertje verhuren, zeeslag, binaire, ... In dit puzzelboek staa... »
 
 
 
 
 

Kronkelwoordzoeker
Kronkelwoordzoeker
De kronkelwoordzoeker is een leuke variant van de woordzoeker.Bij deze taalpuzzel staan de letters van de woorden naast elkaar, maar op zo’n manier dat men... »
 
 
 
 
 

Bruggen bouwen in de puzzelpauze
Bruggen bouwen in de puzzelpauze
Dankzij Sudoku, Suguru, Kakuro, Tentje Boompje, ... vinden steeds meer kinderen en volwassenen plezier in het oplossen van logische puzzels. Ook het onderwij... »
 
 
 
 
 

Basisbridge
Basisbridge
In Basisbridge - bridgecursus voor beginners word je stap voor stap binnengeloodst in de wonderbare wereld van het bridgen. De bridgelessen zijn uitermate ge... »
 
 
 
 
 

Kerst Puzzelboek
Kerst Puzzelboek
Origineel puzzelboek in thema KERST. Het oplossen van logische puzzels is een leuke hobby en ook een goede hersentraining tijdens de kerstvakantie..Dit uniek... »
 
 
 
 
 

Sudoku Technieken
Sudoku Technieken
Dit puzzelboek verscheen oorspronkelijk onder de titel FOCUDOKU.Sudoku Technieken voor beginners en gevorderden. Bij elke techniek hanteer je het 3-stappenpl... »
 
 
 
 
 

Sudoku Tips voor Kids
Sudoku Tips voor Kids
Dit sudoku boek voor kinderen wil meer zijn dan een verzameling van makkelijke puzzels voor beginners.Een sudoku wordt concreet voorgesteld als een huis met ... »
 
 
 
 
 

Meneer gaat met Pensioen
Meneer gaat met Pensioen
Eindelijk met pensioen. Veel vrije tijd voor familie, vrienden en hobby's. Het oplossen van logische puzzels is een leuke tijdsbesteding en bovendien een go... »
 
 
 
 
 

Hitori puzzels
Hitori puzzels
Puzzelboek met 300 HITORI puzzels formaat 6x6, 8x8, 10x10, 12x12 en 15x15. Je kan deze puzzels oplossen met behulp van de 16 technieken die we uitgebreid bes... »