Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Kampioen
Kampioen
Kampioen is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Olivier van de Voort, winnaar zilveren medaille Paralympics Rio 2016. Tijdens het verzorgen van zijn po... »
 
 
 
 
 

De steen is weg
De steen is weg
Maar wat is dat? De grote steen!<br/>De steen is er niet meer!<br/>Alleen de doeken zijn er nog.<br/>O nee. Waar is de Heer?<br/><br/>Jezus wordt gevangen ge... »
 
 
 
 
 

Het Babybijbel liedjesboek
Het Babybijbel liedjesboek
Met de Bijbelse liedjes van Corien Oranje op bekende melodieën en de prachtige illustraties van Marieke ten Berge wordt geloofsopvoeding voor de allerkleins... »
 
 
 
 
 

Oer
Oer
Oer begint met een fascinerende hervertelling van het scheppingsverhaal. Proton, een minuscuul deeltje dat vlak na de oerknal ontstaat en door de ruimte vlie... »
 
 
 
 
 

Paard ontsnapt
Paard ontsnapt
Paard ontsnapt en Paard ontvoerd kregen bij verschijnen veel lovende reacties van lezers en pers. Matthijs en Tessa, die een paard redden uit het slachthuis,... »
 
 
 
 
 

Juf in de pan
Juf in de pan
'help!' roept juf. 'help.laat me gaan.''nee', zegt de reus.'ik heb trek.'rik kijkt naar saar.'dat is niet best', zegt hij zacht.'wat doen we?''naar huis', si... »
 
 
 
 
 

Sasha trilogie + Marathon
Sasha trilogie + Marathon
Sasha Lasonder woont in Indonesi en soms tijdelijk in Nederland. Ze vertelt in haar dagboeken alles over haar irritante drielingbroers Sam en Nick over haar ... »
 
 
 
 
 

Slaappoeder
Slaappoeder
Tom Job en Wout zijn een drieling. Ze zijn op dezelfde dag geboren. Tom het eerst. Job een uur later. En Wout het laatst. Dus hij is de jongste. Het is heus ... »
 
 
 
 
 

mijn broer is een prins! (set 2 ex)
mijn broer is een prins! (set 2 ex)
Zit jij in groep 3 of 4?<br/>Dan is dit echt een boek voor jou!<br/>Leuk voor thuis of voor in de kerk.<br/>Lees, vul in, trek na en kleur!<br/><br/>Zes span... »