Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Chaos in mijn hoofd
Chaos in mijn hoofd
Het is niet makkelijk om twaalf te zijn. En al helemaal niet als je ouders je de wereld overslepen zonder dat je erom gevraagd hebt. Sasha en haar broers Sam... »
 
 
 
 
 

Kleurrijke vrouwen
Kleurrijke vrouwen
Wij lijken veel op ze; de vrouwen uit de Bijbel. Net als wij hadden zij een eigen verhaal. Ze waren avontuurlijk, gastvrij, trouw en soms twijfelend. En net ... »
 
 
 
 
 

De talentendag
De talentendag
Matteo en zijn vrienden zijn fanatieke voetballers en echte fans van SC Heerenveen. Het liefst zouden ze later ook profvoetballer worden. Maar hoe kunnen ze ... »
 
 
 
 
 

Meester Bil is ... Meester Dief
Meester Bil is ... Meester Dief
De gemene meester Bil zit gelukkig veilig achter slot en grendel. Maar als hij hoort hoeveel het schilderij 'De zonnebloemen' van Vincent van Gogh waard is, ... »
 
 
 
 
 

Geliefd en opgedragen
Geliefd en opgedragen
Het opdragen van je zoon of dochter is iets om te vieren. Het kind dat jullie van God gekregen hebben wordt in het midden van de gemeente bij God gebracht, e... »
 
 
 
 
 

Ren juf, ren
Ren juf, ren
'hee!' roept juf fiep.<br/>'wat doe jij daar?<br/>wat moet dat met die taart!<br/>die is niet van jou!<br/>ho! stop!<br/>stop zeg ik je!<br/>hier met die taa... »
 
 
 
 
 

De misdaadmonsters
De misdaadmonsters
 »
 
 
 
 
 

Bas durft best!
Bas durft best!
Samen met zijn klasgenoten bereidt Bas een voorstelling voor de ouders voor. Maar op de grote avond vinden alle kinderen het spannend! Alleen Bas durft te la... »
 
 
 
 
 

De vreselijke verhuizing
De vreselijke verhuizing
Sacha Lasonder kan niet begrijpen dat haar ouders op dit idee zijn gekomen. Samen met haar drielingsbroers Sam en Nick doet ze er alles aan om de plannen van... »