Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het einde van de democratie
Het einde van de democratie
De democratie staat in het brandpunt van de belangstelling. Niet omdat het zo goed met haar gaat; was dat maar waar. Volgens het Amerikaanse onderzoeksinstit... »
 
 
 
 
 

Kom van dat dak af
Kom van dat dak af
`Kom van dat dak af is waarschijnlijk het enige Nederlandstalige rocklied dat heel Nederland kent. Roep in een stille straat `Kom van dat dak af! en mensen z... »
 
 
 
 
 

Kom van dat dak af!
Kom van dat dak af!
Peter Koelewijn onderscheidde zich in vrijwel alles van de eerdere Nederlandserock-’n-roll artiesten. In dit boek het verhaal van the making of vanKom van ... »
 
 
 
 
 

Forever Young
Forever Young
Als Constant Meijers de muziek van Neil Young voor het eerst hoort, woont hij in een studentenkamertje in de Bijlmer, heeft hij een snor en lang haar. Hij ra... »
 
 
 
 
 

Forever young
Forever young
Als Constant Meijers voor het eerst de muziek van Neil Young hoort, heeft hij haar tot op zijn schouders en woont hij in een studentenkamertje in Amsterdam. ... »
 
 
 
 
 

Hotel Californië & andere rock-‘n-roll verhalen
Hotel Californië & andere rock-‘n-roll verhalen
Popjournalist Constant Meijers (1945) begon eind jaren zestig bij het undergroundblad Aloha en was in de jaren zeventig hoofdredacteur van Muziekkrant Oor. I... »