Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Punks
Punks
Punks heet eigenlijk Jonkheer Antonius Dominicus Hendricus Diederik van Pönckelaer tot Panhuysen. Maar Punks is korter, dus zo noemt iedereen hem. Punks lee... »
 
 
 
 
 

Overgewicht
Overgewicht
De Twentse dieetgoeroe Bob Tankink verdwijnt spoorloos. Als zijn vrouw Alice zijn afgeschilde tatoeage krijgt opgestuurd, weet ze dat het ernst is. Alice vra... »
 
 
 
 
 

Het Talent uit Twente
Het Talent uit Twente
Het Jachtseizoen op Nieuw Talent is weer geopend!<br/><br/>Melany May is het tóptalent van de popacademie in Enschede. Haar jeugdvriendje... »
 
 
 
 
 

De zaak groen
De zaak groen
 »
 
 
 
 
 

Respect
Respect
IEDEREEN WIL RESPECT...<br/><br/>Een roeister vindt in het Twentekanaal het hoofd van een man.<br/>Nico ter Mors herkent in hem zijn jeugdvriend André Hamm... »
 
 
 
 
 

VillaTwente
VillaTwente
 »
 
 
 
 
 

Punks
Punks
<p>Punks heet eigenlijk Jonkheer Antonius Dominicus Hendricus Diederik van Pönckelaer tot Panhuysen. Maar Punks is korter, dus zo noemt iedereen hem. Punks ... »
 
 
 
 
 

Het Ros van Twente
Het Ros van Twente
Oud zeer en nieuwe kansen in een moorddadig mooie Twentse thriller.<br/>Als de oude textielbaron Helmich van Delden overlijdt, strijden zijn kinderen om het ... »