Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Blindelings
Blindelings
Een YA-thriller over manipulatie, onzekerheid en gevaar!<br/><br/>Ivy Maron is bijna achttien en zit op de modevakschool. Vanaf het moment dat ze de mysterie... »
 
 
 
 
 

Hij is van mij
Hij is van mij
Had ik deze baan maar nooit gekregen.Had ik Arthur maar nooit ontmoet.Helaas kunnen we dit soort dingen alleen achteraf zeggen.Wanneer Zara in de winkel Next... »
 
 
 
 
 

De's evvel ok wa
De's evvel ok wa
 »
 
 
 
 
 

Museumnacht
Museumnacht
Een jaar geleden werd er een gruwelijke meervoudige moord gepleegd in het Instamuseum. De dader werd doodgeschoten, maar het museum bleef dicht. Op internet ... »
 
 
 
 
 

Happyland
Happyland
Als er in het saaie dorpje Zevenstroom een nieuwe burgemeester wordt aangesteld, iemand van buiten het dorp, zijn alle inwoners in rep en roer. Maar al snel ... »
 
 
 
 
 

Hij is van mij!
Hij is van mij!
De 24-jarige Zara Roos is de alleenstaande moeder van Sam en Lauren. Wanneer ze een baan krijgt aangeboden als manager in een trendy kledingwinkel verandert ... »
 
 
 
 
 

Wonderland
Wonderland
Dikke sneeuwvlokken, cadeautjes onder de boom, overal lichtjes en knusse kerststalletjes: het is weer tijd voor de gezelligste maand van het jaar. In navolgi... »
 
 
 
 
 

Stroomstoring
Stroomstoring
Wanneer vijf leerlingen nog als laatsten op school zijn, gaat plots het luchtalarm af. In een fabriek aan de grens met Duitsland is na een stroomstoring een ... »