Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De complete saga
De complete saga
Ontdek nu de donkere en duistere spin-off van Suske en Wiske, geschreven (Marc Legendre) en getekend (Charel Cambré) door twee winnaars van de Bronzen Adhem... »
 
 
 
 
 

Zwijgen en trappen!
Zwijgen en trappen!
Brains wil een BMX-wedstrijd winnen. Van professor Arie Nesp krijgt hij doping aangereikt. Zijn vrienden, Dweezil en Lisa, zijn het daar niet mee eens. Kunne... »
 
 
 
 
 

Filip & Mathilde 2
Filip & Mathilde 2
 »
 
 
 
 
 

Femme Fatale
Femme Fatale
 »
 
 
 
 
 

Jump 12 / 13
Jump 12 / 13
Hier is het dubbeldikke dubbelnummer van Jump, boordevol strips, prijsvragen en puzzels! Met als speciale gasten vogelspotkampioen Arjan Dwarshuis en zangere... »
 
 
 
 
 

Jump 6
Jump 6
Naast de vele humoristische strips in deze uitgave ook een exclusief stripinterview met freerunningkampioene Noa. Ze ziet er niet alleen heel cool uit, maar ... »
 
 
 
 
 

Wiske
Wiske
Professor Barabas en tante Sidonia zetten alles op alles om Suske en Wiske terug te halen, maar op Amoras breekt de hel los. Terwijl het lijkt alsof Krimson ... »
 
 
 
 
 

Jump
Jump
Jump is hét maandelijkse stripblad voor jongens én meisjes met 48 pagina’s vol met de beste strips w.o. Suske & Wiske, Boes en de titelstrip Jump, een un... »
 
 
 
 
 

Jump 24
Jump 24
Jump 24 is een speciaal kattennummer en heeft als hoofdgast de poeslieve Lize Korpershoek en haar katten Dirk en Dennie!Plus natuurlijk weer de nieuwste game... »
 
 
 
 
 

ALBERT & C° 3. Eéndracht maakt macht
ALBERT & C° 3. Eéndracht maakt macht
Het koninklijk paleis is alweer het decor voor allerlei doldwaze gebeurtenissen. Zo beslist Filip plots om zijn baard te laten staan. Kampt de 50 jarige prin... »