Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De strooien hoed
De strooien hoed
In De terugkeer van de koning, het laatste deel van de trilogie, zijn Frodo en Sam aangekomen in Mordor, het land van schaduwen. Hier proberen ze onder het s... »
 
 
 
 
 

Als koppige wijn
Als koppige wijn
Kate Hannigan groeit op aan de zelfkant van de samenleving, in de sloppen langs de rivier de Tyne. Zij gaat op zoek naar een menswaardiger bestaan, naar het ... »
 
 
 
 
 

Het geheim
Het geheim
<p>Bij een respectabel advocatenkantoor in Londen dient zich een haveloze vrouw aan die erop staat Alexander Armstrong, de mede-eigenaar van het kantoor, te ... »
 
 
 
 
 

Troost en geluk
Troost en geluk
Zodra ze Shekinah Hall ziet, het huis op de heide nabij Hexham, voelt Constance Stapleton zich ertoe aangetrokken. Haar huwelijk staat op springen en ze weet... »
 
 
 
 
 

De strooien hoed
De strooien hoed
<p>Het begint allemaal met de hoed die Emily van haar vriendin en werkgeefster Mabel cadeau krijgt. Een grote strooien hoed met een prachtige gouden glans. M... »
 
 
 
 
 

Op het pad der liefde
Op het pad der liefde
<p>Engeland, eind negentiende eeuw. Nancy Ann Howard is een levenslustig en avontuurlijk meisje. Met verve onttrekt ze zich aan het strenge gezag van haar va... »
 
 
 
 
 

Als de zon wil schijnen
Als de zon wil schijnen
1873. Wanneer de vader van de jonge Jinnie Howlett na een leven van hard werken sterft, staat het meisje er alleen voor. Straatarm, moederziel alleen en diep... »
 
 
 
 
 

Land van belofte
Land van belofte
<p>Fellburn, 1880. Veel boerenfamilies hebben er te kampen met armoede. Wanneer Hector Stewart zijn huwelijk aankondigt met de rijke Moira Conelly, kan zijn ... »
 
 
 
 
 

In jouw armen
In jouw armen
<p><em>In jouw armen</em> is, zoals we dat van Catherine Cookson gewend zijn, een prachtig vertelde, meeslepende roman. Ook nu draait het om een sterke, onaf... »
 
 
 
 
 

Wine
Wine
 »