Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De IJzerproef
De IJzerproef
De meeste kinderen zouden er alles voor overhebben om mee te doen aan de IJzerproef. Callum Hunt niet. Al zijn hele leven heeft zijn vader hem gewaarschuwd v... »
 
 
 
 
 

Stad van gevallen engelen
Stad van gevallen engelen
<p>De oorlog tussen de benedelingen en de schaduwjagers is voorbij, ze leven nu vredig naast elkaar. Clary is weer thuis in New York, en ze is begonnen met h... »
 
 
 
 
 

De ijzeren prinses
De ijzeren prinses
<p>Axel Mortmain wil De Helse Creaties, een leger van meedogenloze wezens, inzetten om de schaduwjagers te vernietigen. Om zijn plannen ten uitvoer te kunnen... »
 
 
 
 
 

Ketting van goud
Ketting van goud
Ketting van goud is het eerste deel in De laatste uren-trilogie van internationale bestsellerauteur Cassandra Clare. Deze serie speelt zich af in de populair... »
 
 
 
 
 

Schimmen van de schaduwmarkt
Schimmen van de schaduwmarkt
<p>De schaduwmarkt is een ontmoetingsplek voor elfen, weerwolven, heksenmeesters en vampiers. Daar gaan de Benedenlingen naartoe om magische voorwerpen te ko... »
 
 
 
 
 

Ketting van doornen
Ketting van doornen
<p>LUXE EDITIE</p><p>In <em>Ketting van doornen</em>, het derde en laatste deel in <em>De laatste uren</em>-serie, keert bestsellerauteur Cassandra Clare nog... »
 
 
 
 
 

Helderwitte macht
Helderwitte macht
<p>Het leven van Magnus Bane en Alec Lightwood loopt op rolletjes. Ze wonen samen in een fantastische loft, hun heksenmeesterzoontje Max heeft net leren lope... »
 
 
 
 
 

De kronieken van Bane
De kronieken van Bane
Elf korte verhalen over het leven van Magnus Bane, de mysterieuze en flamboyante hoofdpersoon uit <i>Kronieken van de Onderwereld</i> en <i>De Helse Creaties... »
 
 
 
 
 

Stad van Gevallen Engelen
Stad van Gevallen Engelen
In Stad van Gevallen Engelen, deel 4 in de Kronieken van de Onderwereld-serie van Cassandra Clare, is de oorlog tussen de benedelingen en de schaduwjagers ei... »