Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Verboden terrein
Verboden terrein
Niemand had het zien aankomen. Jesper pleegt zelfmoord en zijn vrienden blijven in verbijstering achter. Hadden ze iets moeten merken? Waren ze er niet voor ... »
 
 
 
 
 

Familiegeheim
Familiegeheim
Eva is een vrolijke meid van dertien. Ze heeft weinig nagedacht over het feit dat haar moeder haar eigen ouders vrijwel nooit ziet en dat zij haar familie v... »
 
 
 
 
 

Selfie
Selfie
Mirte baalt van haar ouders. Die behandelen haar als een klein kind, vindt ze. Dus als ze via social media een wat oudere jongen ontmoet die haar `een mooie ... »
 
 
 
 
 

Off line
Off line
Jiska is een heel gewoon meisje van 13. Maar als ze bij de populaire Sophie in de klas komt, wordt alles anders. Waarom weet ze niet, maar om de een of ander... »
 
 
 
 
 

Iets van mij
Iets van mij
Nikki is pas 16 als ze zwanger raakt. Wat nu? Haar ouders, haar tweelingzus Noa en haar vriend Tygo vinden dat ze het moet laten weghalen, maar Nikki besluit... »
 
 
 
 
 

Te snel
Te snel
Op de avond voordat Eline met haar klas op excursie gaat, verongelukt Tim met zijn brommer. Eline had nog maar net verkering met Tim, en bijna niemand weet e... »
 
 
 
 
 

Brugklassers!
Brugklassers!
Na de Cito-toets, het slotfeest van de basisschool en een zomervakantie vol spannende afwachting is het zover: Jesse, Vera en Isa worden brugklassers. Maar h... »
 
 
 
 
 

Kies voor mij!
Kies voor mij!
De meiden in de klas voeren iets in hun schild. Sam is als enige jongen op de hoogte van hun plan. Ze gaan een verkiezingsavond organiseren: wie weet het mee... »
 
 
 
 
 

#groep8
#groep8
In dit toneelleesboek lezen twee lezers de teksten hardop voor. Je voert eigenlijk samen een toneelstukje op. Leef je goed in in je personage, hoe praat Rosa... »
 
 
 
 
 

Keerzijde
Keerzijde
2013: Berber verhuist met haar moeder van Friesland naar Amsterdam. Ze heeft het idee dat alles om seks lijkt te draaien. De meiden uit haar klas vinden het ... »