Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De Heidelbergse Catechismus
De Heidelbergse Catechismus
52 preken »
 
 
 
 
 

Vruchtdragen voor Hem
Vruchtdragen voor Hem
vrede<br/>blijdschap<br/>lankmoedigheid<br/>geloof<br/>liefde<br/>matigheid<br/>goedertierenheid<br/>zachtmoedigheid<br/>goedheid<br/><br/>Hoe kan in jouw le... »
 
 
 
 
 

Intocht
Intocht
Een bundel overdenkingen voor het begin van het kerkelijk jaar.<br/><br/>In Intocht staat ds. Vreugdenhil stil bij de komst van Christus in de wereld. Gedure... »
 
 
 
 
 

De lofzang van Dordt
De lofzang van Dordt
De Dordtse Leerregels: een vrij onbekend belijdenisgeschrift dat vragen op kan roepen. Als er een uitverkiezing is, hoe zit het dan met onze eigen verantwoor... »
 
 
 
 
 

Borgtocht
Borgtocht
Gedurende de lijdensweken in het kerkelijk jaar richt de aandacht zich op het lijden van Christus. In deze bundel biedt ds. Vreugdenhil voor elke dag een ove... »
 
 
 
 
 

Zuiver en heilig bewaren
Zuiver en heilig bewaren
Ons lichaam en onze ziel als een tempel van de Heilige Geest zuiver en heilig bewaren. Dát vraagt God van ons in het zevende gebod. Zowel vóór als binnen... »
 
 
 
 
 

Omgang met God
Omgang met God
Als je iemand hebt ontmoet voor wie je genegenheid koestert, ben je in gedachten steeds met die persoon bezig. Je wilt die ander graag zoveel mogelijk zien e... »
 
 
 
 
 

Leven door de Geest
Leven door de Geest
’Als een jongen en een meisje met elkaar gaan verloven dan geven<br/>ze elkaar een ring. In die ring staat de naam van degene die je<br/>liefhebt. Die ring ... »