Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Pallas
Pallas
Werkboek met de lessen 16 t/m 24, behorend bij het lesboek Pallas deel 2. <br/><br/>Werkboek A Pallas 2<br/>Het werkboek bevat:<br/>- Leerwoorden per tekst<b... »
 
 
 
 
 

A
A
De Werkboeken A (hoofdstuk 1 t/m 8) en B (hoofdstuk 9 t/m 16) bestaan uit vragen en opdrachten over de informatie uit het tekstboek en divers bronnenmateriaa... »
 
 
 
 
 

3A + 3B
3A + 3B
Fortuna 3 hulpboek bestaat uit 2 delen. Deel 3A hoofdstuk 1 t/m 10 en deel 3B hoofdstuk 11 t/m 16. De beide delen worden als 1 set verkocht. <br/><br/>Inhoud... »
 
 
 
 
 

Pallas 1
Pallas 1
 »
 
 
 
 
 

Mythe en Moraal
Mythe en Moraal
Het thema dat ten grondslag ligt aan de keuze van de teksten, is het verschil in de manier waarop beide epen het handelen van de personages vanuit moreel per... »
 
 
 
 
 

3
3
Romeinse literatuur »
 
 
 
 
 

1
1
Inhoud<br/>Het docentenboek bevat:<br/>- Didactische handreikingen<br/>- Een werkvertaling van de Griekse teksten<br/>- Antwoorden op de vragen en opdrachten... »
 
 
 
 
 

Stephanos
Stephanos
een bloemlezing uit de Anthologia Graeca teksten en aantekeningen »
 
 
 
 
 

Socrates
Socrates
n het docentenboek zijn opgenomen:<br/><br/>- de volledige uitwerking van de antwoorden op de vragen en opdrachten;<br/>- een werkvertaling voor de leerlinge... »
 
 
 
 
 

Synopsis
Synopsis
Inhoud De Griekse goden en hun voortleven De Griekse kunst architectuur beeldhouwkunst en vaasschilderkunst De Romeinse kunst architectuur schilderkunst reli... »