Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

1000 ideale prompts voor werk, thuis en ontspanning
1000 ideale prompts voor werk, thuis en ontspanning
<p>In de wereld waar technologie en kunstmatige intelligentie in een razendsnel tempo evolueren, opent 1000 ideale prompts voor werk, thuis en ontspanning de... »
 
 
 
 
 

Leer jezelf snel... Windows 8
Leer jezelf snel... Windows 8
Windows 8 is de nieuwste versie van het veelzijdige besturingsprogramma van Microsoft, dat nu ook op tablets gebruikt kan worden. Windows 8 ziet er heel ande... »
 
 
 
 
 

Windows 10 toetsenbordcombinaties
Windows 10 toetsenbordcombinaties
<b>Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als je je registreert, krijg je gratis toegang, plus relevante extra's.</b><br/>
<br/><p><b... »
 
 
 
 
 

Windows 8
Windows 8
Windows 8 bestuurt bureaucomputers, laptops, telefoons en tablets. De bediening van Windows 8 is ingrijpend gewijzigd. U selecteert apps en programma's in he... »
 
 
 
 
 

Laat Zapier voor je werken!
Laat Zapier voor je werken!
<p>Zapier is een online automatiseringsplatform dat verschillende webapplicaties met elkaar verbindt en automatiseert. Het functioneert als een tussenpersoon... »
 
 
 
 
 

Zo werkt Zoom
Zo werkt Zoom
<p><b>Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra’s.</b></p><p>In ... »
 
 
 
 
 

Windows 10
Windows 10
<b>Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.</b>

Win... »
 
 
 
 
 

Windows 11
Windows 11
<p>Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra’s.</p><p>Windows 11... »
 
 
 
 
 

De surface-tablet
De surface-tablet
In de strijd om de gunst van de consument heeft Microsoft een eigen tablet ontwikkeld: de Surface. De Surface is een veelzijdige tablet, voorzien van Windows... »