Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De bende van Venus
De bende van Venus
Erica (16) en de drie andere leden van Team Mortis worden naar Parijs gestuurd. Erica moet infiltreren in de Bende van Venus. Wat hebben deze geheimzinnige t... »
 
 
 
 
 

Het Romeo & Juliet mystery
Het Romeo & Juliet mystery
De wereld van de 16-jarige Erika Storm stort in wanneer haar Italiaanse vriendje Marco grote geheimen blijkt te hebben. In het bezit van drugs en een wapen d... »
 
 
 
 
 

Het dodenspel
Het dodenspel
Twee jongeren vinden de dood in een ondergronds labyrint in Boedapest, Hongarije, wanneer ze gedwongen worden 'Het Dodenspel' te spelen. Ver- schillende expl... »
 
 
 
 
 

De zwarte zon
De zwarte zon
Londen staat op z'n kop wanneer de Amerikaanse tieneractrice Quinn Pillsbury onder vreemde omstandigheden verongelukt. Op haar linkerpols wordt een gruwelijk... »
 
 
 
 
 

Verdronken zielen
Verdronken zielen
<P>De zeventienjarige dochter van een prominent internationaal mediamagnaat verdwijnt spoorloos. Het meisje was naar verluidt lid van een moderne commune, de... »
 
 
 
 
 

Ghost Rockers leesboek seizoen 2 2
Ghost Rockers leesboek seizoen 2 2
Mila, Alex, Jimmy en Charlie doen er samen met Robin alles aan om de verdwenen Jonas terug te vinden. Samen met hem willen ze het verleden uitklaren, het Zwa... »
 
 
 
 
 

De glibberige kwallenbende
De glibberige kwallenbende
Amsterdam wordt opgeschrikt door een akelige bende! Drie overvallers, verkleed als glibberige blubberkwallen, duiken op uit het niets en hebben intussen meer... »
 
 
 
 
 

Meisje van glas
Meisje van glas
<P>Het eiland Murano is in rep en roer. Twee tieners uit de Italiaanse ‘stad van glas’ verdwijnen en verschijnen weer op gruwelijke beelden. Roberto Scol... »
 
 
 
 
 

Meisje van Glas
Meisje van Glas
Het eiland Murano is in rep en roer. Twee tieners uit de Italiaanse 'stad van glas' verdwijnen en verschijnen weer op gruwelijke beelden. Roberto Scola kan z... »