Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Huh?!
Huh?!
Voor de pessimist is het glas half leeg. Voor de optimist is het half vol.<br/>Dit boek gaat uit van een derde benadering: waar is de kraan?<br/> »
 
 
 
 
 

Ik ben oke jij bent een sukkel
Ik ben oke jij bent een sukkel
‘Een grappig boek, doorspekt met aannemelijke voorbeelden. Het is een bladerboek: makkelijk te lezen en weer weg te leggen.’ – <em>Koppeling</em>
‘Gu... »
 
 
 
 
 

Ja-maar...dat heb ik weer set
Ja-maar...dat heb ik weer set
Het eerste tijdschrift dat je leert problemen om te denken Leer aan de hand van inspirerende artikelen, interessante interviews en grappige illustraties hoe ... »
 
 
 
 
 

Omdenken in opvoeding
Omdenken in opvoeding
Dit prikkelende boekje vol grappige en ontregelende illustraties laat zien hoe je de techniek van het omdenken kunt inzetten in de opvoeding. Een boek voor i... »
 
 
 
 
 

Omdenken - Opvoedspel
Omdenken - Opvoedspel
De lastigste kinderen zijn vaak de meest bijzondere kinderen. De centrale vraag van dit spel is niet wat kinderen zouden-moeten-zijn, maar wat ze zouden-kunn... »
 
 
 
 
 

Omdenken in opvoeding
Omdenken in opvoeding
Omdenken in opvoeding is het zusje van de bestseller Omdenken (je weet wel, dat kleine rode boekje dat op honderdduizenden wc's in heel Nederland ligt). Dit ... »
 
 
 
 
 

Omdenken op het werk
Omdenken op het werk
Het wordt tijd dat we werk gaan omdenken. Want waarom werken wij eigenlijk? En waarom spelen we op ons werk vaak een rol? Waarom timmeren we alles dicht met ... »
 
 
 
 
 

Ja
Ja
‘Ja’ als levenshouding, maar veel meer nog ‘ja’ als woord, als scheppende taal, is het meest creatieve, ontregelende, motiverende, kortom krachtigste... »