Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Verbroken
Verbroken
Door zijn aderen stroomt pure duisternis. Hij zal me vernietigen en er is niets dat ik kan doen om hem te stoppen…Liefde is gevaarlijk. Het verslindt je. M... »
 
 
 
 
 

Onthuld
Onthuld
 »
 
 
 
 
 

Duistere geheimen
Duistere geheimen
Duistere geheimen is het derde en laatste boek in de indrukwekkende dark romance serie van bestsellerauteur Bella J.~ Mila ~Geheim. Gevangen. Getrouwd.Ik die... »
 
 
 
 
 

Zijn vrouw
Zijn vrouw
Ik ben niet langer het meisje dat hij van de straat plukte. Ik ben Leandra Del Rossa. Ik ben zijn vrouw…Alexius Del Rossa deed me een aanbod dat ik niet ko... »
 
 
 
 
 

Verstoord
Verstoord
Ze was niet op zoek naar een ridder op een wit paard. Wat ze zocht, was een duivel in leer.Verleiding is iets krachtigs. Het neemt bezit van je. Corrumpeert ... »
 
 
 
 
 

Onthuld
Onthuld
 »
 
 
 
 
 

De muzikant
De muzikant
 »
 
 
 
 
 

Ondergang
Ondergang
 »
 
 
 
 
 

Vernietigd
Vernietigd
Nu is het tijd voor… wraakWoede is giftig. Het verziekt je. Het knijpt je hart zo lang samen, tot het stopt met kloppen. Je kunt het niet ontvluchten. Er i... »
 
 
 
 
 

De muzikant
De muzikant
Jarenlang heb ik naar haar gekeken. Ik kreeg geen genoeg van haar. Hoe ze optrad voor een lege theaterzaal en net deed alsof elke stoel bezet was. De cello t... »