Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Verbroken
Verbroken
Door zijn aderen stroomt pure duisternis. Hij zal me vernietigen en er is niets dat ik kan doen om hem te stoppen…Liefde is gevaarlijk. Het verslindt je. M... »
 
 
 
 
 

Duivelse wraak
Duivelse wraak
GianIk heb altijd geweten dat ik nooit de luxe zou krijgen mijn eigen vrouw te kiezen. Uitgehuwelijkt worden is nu eenmaal het offer dat mannen in mijn posit... »
 
 
 
 
 

Prachtige zonde
Prachtige zonde
~ Mila ~Geheimen. Leugens. Bedrog.Het hoort allemaal bij zijn oorlog, net als ik.Hij heeft me gestolen en gebruikt als schaakstuk. Hij dwong me met hem te tr... »
 
 
 
 
 

Verstoord
Verstoord
Ze was niet op zoek naar een ridder op een wit paard. Wat ze zocht, was een duivel in leer.Verleiding is iets krachtigs. Het neemt bezit van je. Corrumpeert ... »
 
 
 
 
 

Duistere geheimen
Duistere geheimen
Duistere geheimen is het derde en laatste boek in de indrukwekkende dark romance serie van bestsellerauteur Bella J.~ Mila ~Geheim. Gevangen. Getrouwd.Ik die... »
 
 
 
 
 

Zijn vrouw
Zijn vrouw
 »
 
 
 
 
 

Vernietigd
Vernietigd
Nu is het tijd voor… wraakWoede is giftig. Het verziekt je. Het knijpt je hart zo lang samen, tot het stopt met kloppen. Je kunt het niet ontvluchten. Er i... »
 
 
 
 
 

De muzikant
De muzikant
 »
 
 
 
 
 

Alexius
Alexius
Het begon met een simpel aanbod.En eindigde met mij op mijn knieën…Ik had hem nog nooit ontmoet. Had hem zelfs nog nooit gezien. Maar ik had over hem geho... »
 
 
 
 
 

Duivelse belofte
Duivelse belofte
 »