Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Sportgedichten
Sportgedichten
Sport en poëzie draaien om drama, vorm, techniek en uithoudingsvermogen. Je moet pingelen, kansen creëren, soms de teugels laten vieren en er dan juist wee... »
 
 
 
 
 

De liefde: een met gif gevulde beker
De liefde: een met gif gevulde beker
‘De liefde: een met gif gevulde beker’ is een ode aan de liefde, aan de allerindividueelste expressies van de allerindividueelste emoties. Deze bundel va... »
 
 
 
 
 

Op de opiniepagina
Op de opiniepagina
Over het boek:Heel wat mensen willen hun artikels gepubliceerd zien op de opiniepagina's van kranten, weekbladen of in tijdschriften.Zeker wetenschappers, (l... »
 
 
 
 
 

Een zee van waterblauwe glanstinten
Een zee van waterblauwe glanstinten
Anne-Marie Maartens & Bas Jongenelen hebben met 'Een zee van waterblauwe glastinten' een Zeeuwse sonnettenkrans geschreven waarin water centraal staat. Van h... »
 
 
 
 
 

Abstracte compositie in wit
Abstracte compositie in wit
'Abstracte compositie in wit' is de autobiografische roman van Bas Jongenelen. Zijn ongelukkige jeugd in Hilversum (met een sjekkies rokende communistische s... »
 
 
 
 
 

Ik denk cogito
Ik denk cogito
De methode Ik denk / Cogito is nu ookbeschikbaar voor het MBO. Dit op zich<br/>zelfstaande boek helpt de leerlingen argumentatieve teksten te begrijpen. Aan ... »