Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Kaas en de evolutietheorie
Kaas en de evolutietheorie
Kaas en de evolutietheorie is een boek voor nieuwsgierige mensen vanaf 11 jaar – maar het is niet alleen voor kinderen. Het boek vertelt hoe de evolutietheo... »
 
 
 
 
 

De ijzeren wil
De ijzeren wil
Dat computers intelligente machines zijn merken we dagelijks; en konijnen - of dieren in het algemeen - zijn meestal ook niet op hun achterhoofd gevallen. To... »
 
 
 
 
 

Waarom?
Waarom?
<i>'Hoe bijzonder ben ik eigenlijk?'</i>
<i>'Is een mobiele telefoon in je hoofd handig?'</i>
<i>'Spreekt de juf of meester altijd de waarheid?'</i... »
 
 
 
 
 

Voor een echt succesvol leven
Voor een echt succesvol leven
Het kan haast niet anders dan dat u succes wilt bereiken in uw werk en in uw leven. Maar waarom wilt u dat? Het pad naar succes is zwaar en wat heeft u eigen... »
 
 
 
 
 

Evolutietheorie
Evolutietheorie
Bas Haring benadrukt in dit bijzondere college dat de evolutie plaatsvindt zonder voorbedachten rade. Het is geen Masterplan als alternatief voor het scheppi... »
 
 
 
 
 

Eureka!
Eureka!
 »
 
 
 
 
 

De junior bèta canon
De junior bèta canon
In navolging van het succesvolle bèta canon voor volwassenen brengt LuisterWijs i.s.m. het Platform Bèta-technieken en de KNAW dit unieke luistercollege.<b... »
 
 
 
 
 

Waarom cola duurder is dan melk
Waarom cola duurder is dan melk
Wat moeten we vinden van marktwerking, economische groei en recessies? We worden geacht iets van economie af te weten, maar begrijpen er vaak maar weinig van... »