Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De Facebookmoorden
De Facebookmoorden
Hans Devriendt. Brave echtgenoot, voorbeeldige vader van twee kinderen, onberispelijke medewerker in een cultuurcentrum. Zijn leven lijkt harmonieus, tot hij... »
 
 
 
 
 

Quatre-mains
Quatre-mains
<p>Op de vooravond van de halve finale van de Koningin Elisabethwedstrijd voor piano wordt een kandidaat brutaal overvallen en verdoofd achtergelaten. Bij he... »
 
 
 
 
 

Sudoku
Sudoku
 »
 
 
 
 
 

En toen schiep God Kevin
En toen schiep God Kevin
Eindelijk een misboek dat je breed doet glimlachen God vindt dat de mensheid er weer een zootje van het maken is en besluit om Zijn Zoon opnieuw naar de aard... »
 
 
 
 
 

Scherven
Scherven
<p>Een jong meisje sterft nadat ze op haar fiets aangereden wordt. Ze blijkt slechts het eerste slachtoffer in een reeks raadselachtige moorden.</p> <p>De Le... »
 
 
 
 
 

Sudoku
Sudoku
Hoe los je de sudoku van je eigen ondergang op? Op de terugvlucht van Madrid naar Brussel krijgt Philippe Rigaux het gezelschap van Leila, een beeldschone v... »
 
 
 
 
 

Tralies
Tralies
<p>Leuven wordt opgeschrikt door verdachte verdwijningen van jonge vrouwen. Intussen teistert een pyromaan de stad. Beide dossiers lijken aan elkaar gelinkt ... »
 
 
 
 
 

Relikwie
Relikwie
Debbaut is terug - en hoe! Zijn honger was niet gestild. Zijn dorst niet gelaafd. De obsessie was een verslaving geworden. De terugslag kwam, altijd. En elke... »
 
 
 
 
 

Tralies
Tralies
Tralies - Bart Debbaut <br/>Leuven wordt opgeschrikt door verdachte verdwijningen van jonge vrouwen. Het gruwelijk verbrande lijk van een van hen wordt terug... »
 
 
 
 
 

De Mol
De Mol
<p>Een groep van tien kandidaten - waaronder één saboteur - maakt zich klaar voor het nieuwe seizoen van <em>De Mol</em>. Allen hebben ze slechts één doe... »