Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Verdwijnpunt
Verdwijnpunt
Verdwijnpunt is weer een rasechte Indridason met Erlendur in de hoofdrol. Inspecteur Erlendur was in de laatste boeken met vakantie. Inmiddels is hij terug i... »
 
 
 
 
 

Koudegolf
Koudegolf
In een meer even ten zuiden van Reykjavík wordt het lichaam van een dode man ontdekt. De waterspiegel is na een aardbeving drastisch gedaald waardoor het me... »
 
 
 
 
 

Winternacht
Winternacht
Op een ijzige januaridag wordt het lichaam van een kind gevonden in de tuin van een appartementencomplex in Reykjavík: een donker jongetje ligt dood in de b... »
 
 
 
 
 

Onland
Onland
IJsland, 1979. In een meer bij de krachtcentrale op Reykjanes ontdekt een vrouw een verminkt lichaam. Er zijn aanwijzingen dat de dode iets te maken heeft ge... »
 
 
 
 
 

Erfschuld
Erfschuld
Een alleenstaande oude man wordt dood aangetroffen in zijn appartement in Reykjavík. Hij blijkt vermoord te zijn, verstikt met zijn eigen kussen. Op zijn bu... »
 
 
 
 
 

Voices
Voices
A Reykjavik Thriller »
 
 
 
 
 

Jar City
Jar City
A man is found murdered in his Reykjavik flat and the police have no obviousleads. The man lived alone and had no family and of his only two friends oneis se... »
 
 
 
 
 

Operation Napoleon
Operation Napoleon
A compelling international thriller sweeping from modern Iceland to... »
 
 
 
 
 

Schemerspel
Schemerspel
Zomer 1972. Reykjavík is in rep en roer. In de Laugardalshal zal het wereldkampioenschap schaken beginnen en in de stad wemelt het van de buitenlanders. De ... »
 
 
 
 
 

Silence Of The Grave
Silence Of The Grave
Building work in an expanding Reykjavik uncovers a shallow grave. Years... »