Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De straat en het struikgewas
De straat en het struikgewas
In de klassieker De straat en het struikgewas laat Armando zien hoe een jongen de oorlogstijd beleeft en als volwassene vervolgens terugkijkt op zijn jeugd. ... »
 
 
 
 
 

Krijgsgewoel
Krijgsgewoel
1986 'Krijgsgewoel' is Armando's derde Berlijnse bundel, en misschien wel zijn mooiste. De observaties, beschouwingen en gesprekken zijn het resultaat van Ar... »
 
 
 
 
 

De sprookjes
De sprookjes
Vijftien autobiografische sprookjes. De sprookjes van Andersen hoeven geen toelichting. Ze zijn geliefd over de hele wereld; vele generaties kinderen en volw... »
 
 
 
 
 

Stemmen
Stemmen
Een tijdperkStrenge stemmen verlaten de aarde, bezingen de razernij der dingen en het geween van bloeiende bloemen: de oogst van een roekeloos tijdperk. Was ... »
 
 
 
 
 

Berlijn
Berlijn
Berlijn Armandos successen als beeldend kunstenaar en schrijver begonnen in Berlijn waar hij zich in 1979 vestigde in de tijd dat de Muur onaantastbaar leek... »
 
 
 
 
 

De haperende schepping
De haperende schepping
<p><em>De haperende schepping</em> is een verzameling ultrakorte verhalen, over medemensen en over thema’s die Armando bij uitstek interesseren. Zijn perso... »
 
 
 
 
 

Herenleed
Herenleed
vijfentwintig jaar weemoed en verlangen »
 
 
 
 
 

Armando
Armando
 »
 
 
 
 
 

Armando die themen
Armando die themen
 »
 
 
 
 
 

Verzamelde gedichten
Verzamelde gedichten
 »