Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Italië
Italië
ANWB Wegenkaart Italië, Dolomieten, Gardameer, Venetië. Veel waar voor je geld, duidelijk leesbaar en met veel extra's.De ANWB Wegenkaarten zijn inmiddels ... »
 
 
 
 
 

Roemenië ; Bulgarije, Macedonië ; Moldavië ; Servië
Roemenië ; Bulgarije, Macedonië ; Moldavië ; Servië
ANWB Wegenkaart Roemenië/Bulgarije, Servië en Montenegro, Macedonië en Moldavië, onmisbaar in de auto!De ANWB Wegenkaarten zijn inmiddels bekend; goede u... »
 
 
 
 
 

Mallorca
Mallorca
ANWB Fotoatlassen, om in vakantiestemming te komen.<br/><br/>De Fotoatlas leest weg als een tijdschrift en verveelt nooit. De vele foto’s en korte beschrijv... »
 
 
 
 
 

Algarve
Algarve
ANWB Wegenkaart Portugal, Algarve, onmisbaar in de auto!

De ANWB Wegenkaarten zijn inmiddels bekend; goede uitsnede, gemakkelijk hanteerbaar, kaartrand met ... »
 
 
 
 
 

Milaan
Milaan
De ANWB heeft handzame stadsplattegronden van 25 verschillende steden. Deze kaarten zijn duidelijk leesbaar én kunnen tegen een stootje. Het unieke aan deze... »
 
 
 
 
 

Romeinse Limesroute
Romeinse Limesroute
ANWB Fietsgids Romeinse Limesroute

Fiets langs de Romeinse geschiedenis in Nederland met de ANWB Fietsgids Romeinse Limesroute! In 6 dagen fiets je van Katw... »
 
 
 
 
 

Zeeland 2007-2008
Zeeland 2007-2008
Varen Op De Zeeuwse Stromen »
 
 
 
 
 

Schotland
Schotland
Zeer complete reisgids Schotland. Prachtige fotografie en een handige indeling.De reisgids Schotland van de ANWB bevat alle informatie voor een geslaagde vak... »
 
 
 
 
 

Rome
Rome
De ANWB Stadskaart Rome biedt alles op 1 kaart. Aan de voorkant een gedetailleerde, goed leesbare plattegrond; aan de achterkant een aantal top bezienswaardi... »