Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

LinksenRechts der Autobahn 2011
LinksenRechts der Autobahn 2011
ANWB Links + Rechts der Autobahn 2011<br/><br/>In Links + Rechts der Autobahn geeft de ANWB 4500 adressen voor onderweg in 22 landen. De hotels en restaurant... »
 
 
 
 
 

Bangkok
Bangkok
De ANWB heeft handzame stadsplattegronden van 25 verschillende steden. Deze kaarten zijn duidelijk leesbaar én kunnen tegen een stootje. Het unieke aan deze... »
 
 
 
 
 

ANWB Landkaart Nederland
ANWB Landkaart Nederland
Op de wandkaart wordt Nederland staatkundig weergegeven. De provincies zijn goed te onderscheiden. Water, wegen, natuurgebieden en alle belangrijke steden en... »
 
 
 
 
 

Groot-Brittannië en Ierland
Groot-Brittannië en Ierland
ANWB Wegenkaart Groot-Brittannië, Ierland, onmisbaar in de auto!De ANWB Wegenkaarten zijn inmiddels bekend; goede uitsnede, gemakkelijk hanteerbaar, handige... »
 
 
 
 
 

Bed And Breakfast
Bed And Breakfast
Premier Inn, Lodging, Breakfast, Bed, Inn, Hotel, Guest house (lodging), Holladay House, Full breakfast, List of lodging types »
 
 
 
 
 

Berlijn
Berlijn
De ANWB Stadskaart Berlijn biedt alles op 1 kaart. Aan de voorkant een gedetailleerde, goed leesbare plattegrond; aan de achterkant een aantal top bezienswaa... »
 
 
 
 
 

Nederland
Nederland
ANWB Topografische Atlas Nederland, 1:50.000, de meest complete atlas van Nederland.In de ANWB Topografische Atlas Nederland staan de meest recente edities v... »
 
 
 
 
 

Tsjechië Slowakije
Tsjechië Slowakije
De ANWB Reisgidsenserie van het eerste uur. Met veel aandacht voor cultuur en natuur, met uitvoerige plaats- en streekbeschrijvingen en uitgebreide achtergro... »
 
 
 
 
 

Utrecht, Flevoland zuid, Veluwe en Rivierenland 1:100.000
Utrecht, Flevoland zuid, Veluwe en Rivierenland 1:100.000
ANWB Fietsknooppuntenkaart 4: Utrecht, Flevoland zuid, Veluwe en RivierenlandDe ANWB Fietsknooppuntenkaarten zijn vernieuwd! De ondergrond van de routekaart ... »
 
 
 
 
 

Slagen in het verkeer
Slagen in het verkeer
Een ideale voorbereiding op het theorie-examen Rijbewijs A - Motorfiets.Als je het Theorieboek goed hebt doorgenomen dan kun je met dit Oefenboek je kennis t... »