Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Mallorca
Mallorca
ANWB Fotoatlassen, om in vakantiestemming te komen.<br/><br/>De Fotoatlas leest weg als een tijdschrift en verveelt nooit. De vele foto’s en korte beschrijv... »
 
 
 
 
 

Algarve
Algarve
ANWB Wegenkaart Portugal, Algarve, onmisbaar in de auto!

De ANWB Wegenkaarten zijn inmiddels bekend; goede uitsnede, gemakkelijk hanteerbaar, kaartrand met ... »
 
 
 
 
 

ANWB fietsroutebox Nederland
ANWB fietsroutebox Nederland
Oneindig fietsplezier met de ANWB Fietsroutebox<br/><br/>Voor fietsers die op zoek zijn naar nieuwe ideeën heeft de ANWB Fietsroutebox alles in huis. Alle f... »
 
 
 
 
 

Wandelroutebox Nederland
Wandelroutebox Nederland
Wandelroutebox Nederland<br/><br/>Nederland heeft veel moois te bieden: leuke steden en dorpen, prachtige landgoederen, parken en unieke landschappen. Wandel... »
 
 
 
 
 

Veluwe Noord
Veluwe Noord
De fietsroutes laten de provincie van een verrassend gevarieerde kant zien. De noordelijke Veluwe is een prachtig en leerzaam fietsgebied. Bossen en heidevel... »
 
 
 
 
 

Duitsland
Duitsland
National Geographic Reisgidsen een eeuw aan reiservaring Deel in de kennis en ervaring van de gerenommeerde National Geographic Society sinds 1888 wereldwijd... »
 
 
 
 
 

Franse Atlantische Kust
Franse Atlantische Kust
De ANWB Reisgidsenserie van het eerste uur. Met veel aandacht voor cultuur en natuur, met uitvoerige plaats- en streekbeschrijvingen en uitgebreide achtergro... »
 
 
 
 
 

Spanje 3
Spanje 3
 »
 
 
 
 
 

Noord-Brabant Midden
Noord-Brabant Midden
Nederland is een populair fietsland. Ons land biedt dan ook talrijke mogelijkheden voor recreatieve fietstochten. De ANWB Fietsgidsen bevatten circa twintig ... »
 
 
 
 
 

Hanzesteden aan de IJssel
Hanzesteden aan de IJssel
van Doesburg tot Kampen »