Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Nederland
Nederland
De ANWB Waterkaarten en -atlassen zijn een begrip in de watersportwereld. Geen schipper gaat in Nederland het water op zonder de hulp van deze betrouwbare ca... »
 
 
 
 
 

Fietskaart Noordoostpolder 1:66.666
Fietskaart Noordoostpolder 1:66.666
De populaire serie ANWB Fietskaarten is vernieuwd. Deze opvouwbare fietskaarten zijn ideaal voor wie meer wil dan alleen op knooppunten fietsen. Op de papier... »
 
 
 
 
 

Noorwegen
Noorwegen
ANWB Wegenatlas Noorwegen<br/>Ga goed voorbereid op reis met de nieuwe ANWB Wegenatlas Noorwegen. De ANWB Wegenatlas Noorwegen is gedetailleerd en mooi van v... »
 
 
 
 
 

Duitsland 8 Zwarte Woud, Bodensee
Duitsland 8 Zwarte Woud, Bodensee
ANWB Wegenkaart Zwarte Woud, Bodensee
Met de gedetailleerde en nauwkeurige ANWB Wegenkaart Duitsland 8: Zwarte Woud, Bodensee op schaal 1:200.000 (1 cm = 2 k... »
 
 
 
 
 

Zeeland, Brabant West en Midden-en grensstreek
Zeeland, Brabant West en Midden-en grensstreek
De kaart met alle knooppunten in de regio in één oogopslag.

Een serie bestaande uit 10 kaarten, die samen het hele land beslaan. De kaarten zijn een uitko... »
 
 
 
 
 

Charme campings Zuidwest-Frankrijk
Charme campings Zuidwest-Frankrijk
100 karaktervolle charmante campings in een gids met prachtige sfeervolle full colour foto’s.<br/><br/>Rust en ruimte, genieten van de natuur, weg van het m... »
 
 
 
 
 

Limburg
Limburg
Twee in één, kaart en routes per regio, voor een dagje toeren in eigen land.Een heerlijk dagje toeren in eigen land, dat kan niet zonder de autoroutebox. ... »
 
 
 
 
 

Veluwe
Veluwe
Met bijna 100.000 ha. is de Veluwe het grootste laaglandnatuurterrein van Noordwest - Europa. Uitgestrekte bossen met naald- en loofbomen, heidevelden, glooi... »