Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Zilt Zoet Zeeland
Zilt Zoet Zeeland
Een smaakvolle reis door het land in zee.Zeeland, land van oesters, kreeft en mosselen, maar ook van aardappelen, bessen en zilte groenten. Provincie van zil... »
 
 
 
 
 

De smaak van Texel
De smaak van Texel
<p>Meer dan tien jaar na het verschijnen van het boek De smaak van Texel hebben de auteurs, nu samen met Tanja van den Berge een geheel nieuwe versie gemaakt... »
 
 
 
 
 

Lekker Wads
Lekker Wads
Smakelijke verhalen en prachtige gerechten uit een (on)zalige eetcultuur ‘Wat aten mijn Texelse opa’s en oma’s eigenlijk?’ vraagt Lodewijk Dros zich ... »
 
 
 
 
 

Zilt
Zilt
Zeekraal, lamsoor, oesterblad, zeewier: stuk voor stuk zijn het voorbeelden van zilte groenten. Langs de Nederlandse en Belgische kust, maar ook in andere la... »
 
 
 
 
 

De smaak van de Wadden
De smaak van de Wadden
De Wadden het laatste stukje wildernis in Nederland. Wie krijgt er nou niet een bijzonder gevoel bij het denken aan de eilanden omringd door zee? Het leven i... »
 
 
 
 
 

Het geheim van de zoete sommelbes
Het geheim van de zoete sommelbes
Het geheim van de zoete sommelbesEen boek met een verhaal, recepten en uitleg over de smaken van Texel.Het geheim van de zoete sommelbes.Een Texels lees- en ... »
 
 
 
 
 

Onvergetelijke groenten recht voor z'n raap
Onvergetelijke groenten recht voor z'n raap
Vol inspirerende, kleurrijke en smakelijke gerechtenMet verkrijgbaarheidskalender en alternatievenlijst voor groentensoorten die niet zo gemakkelijk verkrijg... »
 
 
 
 
 

Eten voor je kind
Eten voor je kind
'Het beste geschenk voor je (klein-)kind'<br/><br/>Eten voor je kind laat helder zien dat voeding vóór, tijdens en na de zwangerschap grote invloed heeft o... »
 
 
 
 
 

Liever lokaal
Liever lokaal
Elke dag een uniek recept met lokale producten uit het seizoen!<br/>Met een voorwoord van Carlo Petrini, oprichter en voorzitter van Slow Food<br/><br/>Weten... »