Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Pionier (set van 10 ex)
Pionier (set van 10 ex)
Annelies Verbeke – PionierDe Vlaamse schrijfster Annelies Verbeke, die in 2003 met een klap de literatuur binnenviel met haar geweldige roman Slaap!, koos ... »
 
 
 
 
 

Patrick
Patrick
Katinka logeert in de vakantie bij haar opa. Daar zijn twee buurkinderen die ze graag wil leren kennen. Morgen gaan ze samen spelen. Misschien kunnen ze vrie... »
 
 
 
 
 

Themis
Themis
 »
 
 
 
 
 

Slaap!
Slaap!
<p>Maya lijdt aan slapeloosheid. Ze probeert van alles om een paar uur rust te krijgen. Adviezen van vrienden en deskundigen helpen niet. Therapie via videob... »
 
 
 
 
 

Veronderstellingen
Veronderstellingen
Doordat we ons eerder laten leiden door veronderstellingen dan door feiten maken we slachtoffers. Of we ondervinden er zelf de vervelende gevolgen van.In vij... »
 
 
 
 
 

Waarde Meester, Beste Guido
Waarde Meester, Beste Guido
<p>Guido Gezelle heeft duizenden brieven geschreven en ontvangen – van familie, vrienden, geestelijken, taal- en oudheidkundigen en van mensen met een verz... »
 
 
 
 
 

Reus
Reus
Hannah en Kim zijn zussen van rond de dertig. Ze verlangen veel van het leven, maar het leven werkt niet altijd mee. In relaties en werk proberen ze spanning... »
 
 
 
 
 

25 onder de 35
25 onder de 35
 »