Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het geheim van de muziek
Het geheim van de muziek
Vier verhalen waar muziek in zit, geschreven door Hans Kuyper, Anna Woltz, Haye van der Heyden en Tamara Bos. Inhoud Hoofdstuk 1: Het geheim van de harmonie ... »
 
 
 
 
 

Nieuwe groeten uit
Nieuwe groeten uit
Het Nationaal Historisch Museum, Foam_Fotografiemuseum Amsterdam, het ANP Historisch Archief en de BankGiro Loterij organiseerden in 2009 het project Nieuwe ... »
 
 
 
 
 

Haaientanden
Haaientanden
 »
 
 
 
 
 

Alaska
Alaska
Op de eerste dag van het schooljaar weet Sven het zeker: hij moet een briljante stunt uithalen. Anders is hij meteen die zielige jongen uit 1b. Parker wil ju... »
 
 
 
 
 

Onweer
Onweer
Sam weet het zeker: haar ouders geven niks om haar. En waarom zouden ze ook? Ze is niet extra mooi, slim of grappig en ze weet nooit hoe ze moet doen tegen a... »
 
 
 
 
 

De pizza-spion
De pizza-spion
PIZZA-TESTERS GEVRAAGD
In onze vliegtuigen krijg je straks pizza te eten. Maar welke pizza is het lekkerst? Kun jij goed proeven? Hou je van pizza en vliegen... »
 
 
 
 
 

Honderd uur nacht
Honderd uur nacht
Honderdduizend steden bestaan er op de wereld. En ik ben gevlucht naar de stad die over twee dagen wordt getroffen door een orkaan.

De veertienjar... »
 
 
 
 
 

Evi, Nick en ik
Evi, Nick en ik
Dit boek gaat over de raarste zomer van mijn leven. Het begon ermee dat Nick uit groep acht voor het eerst tegen me praatte. En diezelfde dag wilde Evi opeen... »
 
 
 
 
 

Gips
Gips
Eén dag. Eén ziekenhuis. Bergen sneeuw. En een beetje bloed.
Fitz is woedend. Haar ouders zijn net uit elkaar en het liefst zou ze helemaal niet bestaan. M... »
 
 
 
 
 

Meisje van Mars
Meisje van Mars
Evert weet vanaf zijn derde dat hij een meisje wil zijn. Hij heeft een hekel aan zijn jongenslichaam en verlangt naar jurken en lang wuivend haar. Maar zijn ... »