Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Meisje van Mars
Meisje van Mars
Evert weet vanaf zijn derde dat hij een meisje wil zijn. Hij heeft een hekel aan zijn jongenslichaam en verlangt naar jurken en lang wuivend haar. Maar zijn ... »
 
 
 
 
 

Nacht in het poppenhuis
Nacht in het poppenhuis
Willemina gaat helemaal alleen uit logeren, bij haar deftige tante die een poppenhuis heeft. Het is zo groot dat Willemina op een trap moet klimmen om het go... »
 
 
 
 
 

De tunnel
De tunnel
Londen, september 1940
Dit is ons verhaal. We leren elkaar kennen diep onder de grond, in de tunnels van de Ondergrondse. Elke nacht schuilen we daar voor de... »
 
 
 
 
 

Mijn bijzonder rare week met Tess
Mijn bijzonder rare week met Tess
Op de eerste dag van de vakantie brak mijn broer zijn been. Dat was jammer voor hem, maar eigenlijk wel leuk voor mij, want bij de dokter kwam ik Tess tegen.... »
 
 
 
 
 

Een dag die niet bestaat (set van 6)
Een dag die niet bestaat (set van 6)
De juf van Max heeft iets nieuws bedacht: familiedag. Iedereen mag mee naar school: oma’s, opa’s, vaders, moeders en zelfs broers en zussen.<br/><br/>Max... »
 
 
 
 
 

Skip en de konijnendief
Skip en de konijnendief
<p>Skip heeft een stuiterhoofd. Hij denkt nooit aan één ding tegelijk. Behalve als zijn konijn Snuf op schoot zit. </p><p>Maar op een middag na schooltijd ... »
 
 
 
 
 

Evi, Nick en ik
Evi, Nick en ik
Dit boek gaat over de raarste zomer van mijn leven. Het begon ermee dat Nick uit groep acht voor het eerst tegen me praatte. En diezelfde dag wilde Evi opeen... »
 
 
 
 
 

Het geheim van de stoere prinses
Het geheim van de stoere prinses
Rosalie Sophia is een prinses. Elke dag komt ze met het koninklijk vliegtuig naar school. In de lucht verwisselt ze haar prinsessenjurk voor een spijkerbroek... »
 
 
 
 
 

Nieuwe groeten uit
Nieuwe groeten uit
Het Nationaal Historisch Museum, Foam_Fotografiemuseum Amsterdam, het ANP Historisch Archief en de BankGiro Loterij organiseerden in 2009 het project Nieuwe ... »
 
 
 
 
 

De tunnel
De tunnel
Londen, september 1940.
Dit is ons verhaal.
We leren elkaar kennen diep onder de grond, in de tunnels van de Ondergrondse. Elke nacht schuilen we daar voor ... »