Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Blij te allen tijde
Blij te allen tijde
De brief van Paulus aan de Fillipenzen wordt vaak ‘de brief van blijdschap’ genoemd. Immers klinkt het als een refrein door deze hele brief: Verblijdt u ... »
 
 
 
 
 

Alleen bij U
Alleen bij U
Mijn vader zong er psalmen op de akker,<br/>mijn moeder in de keuken 't zelfde lied<br/>en wat men zo ontvangt, dat sterft niet,<br/>en als het slaapt, wordt... »
 
 
 
 
 

In goede handen
In goede handen
Tegen de dood is geen kruid gewassen. Zo luidt een oud spreekwoord.Er bestaat een Boek dat iets anders zegt. Dat eeuwenoude Boek houdt ons voor dat er wel de... »
 
 
 
 
 

Laat uw morgen dagen
Laat uw morgen dagen
Deze advents- en kerstkalender zet aan tot bezinning in de tijd van de eerste adventszondag tot aan Epifanie (6 januari) - een periode waarin we het vaak erg... »
 
 
 
 
 

Morgen komt de Messias
Morgen komt de Messias
Meditaties, verhalen en gedichten met het oog op advent en kerst. André Troost brengt ons in de warme sfeer van advent en kerst en weet de lezer te raken me... »
 
 
 
 
 

Langverwacht
Langverwacht
Kerstfeest vieren met de gemeente, de zondagsschool, de kinderclub, de jeugdvereniging, de mannen- of vrouwenvereniging of de seniorenclub: gedurende de hele... »
 
 
 
 
 

Heimwee
Heimwee
HeimweeNa het overlijden van zijn vrouw, gaat ex-docent Bram Andermans op zoek naar zijn wortels in zijn geboortestad Den Haag. Met een camper en vergezeld d... »
 
 
 
 
 

Als God een vraag is
Als God een vraag is
‘Als God een vraag is’ is een populair-theologisch boek waarin André F. Troost geloofsvragen stelt terwijl hij door Amsterdam wandelt. Hij wordt vergeze... »
 
 
 
 
 

Aan stille wateren
Aan stille wateren
Een van de meest verkochte bijbelse dagboeken, sluit nu geheel aan bij de Nieuwe Bijbelvertaling.Van dit dagboek zijn er inmiddels meer dan 100.000 verkocht ... »
 
 
 
 
 

Licht van hogerhand
Licht van hogerhand
Het is goed om regelmatig in het dagelijks leven een moment te nemen van bezinning. De teksten en gedichten die predikant en dichter André F. Troost schrijf... »